Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix 2021

9 - 13.12.2021

 
de la
 
192357
/ persoana in camera dubla
Daca iti plac motoarele turate la maxim, simti si tu cei 4G la fiecare ac de par sau viraj rapid luat de concurenti, atunci te invitam la Formula 1 - Grand Prix 2021 din Abu Dhabi! Evenimentul mult asteptat se va desfasura in perioada 9 - 13 decembrie 2021, pe circuitul Yas Marina, aflat la 35 de minute de Abu Dhabi.

Pentru a te bucura la maxim de eveniment, iti propunem un pachet special, care include atat cazarea, cat si transferurile la Yas Marina, aflat la 35 de minute de Abu Dhabi si 60 de minute de Dubai.
 
Pachet F1 Oferta/pers. in camera dubla
Hotel Millenium Place Barsha Heights 4*

2045$

*Pentru conditiile de calatorie in Emiratele Arabe Unite, va rugam sa consultati website-ul Ministerului Afacerilor Externe din Romania: https://www.mae.ro/travel-conditions/3693

 
Despre Abu Dhabi
Capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi este un oras bine organizat, cu o istorie bogata, care astazi atrage turisti din toate colturile lumii, Aeroportul International Abu Dhabi fiind principala poarta de acces. Primii locuitori au aparut aici in 1760, unde au intemeiat un mic oras pescaresc pana la descoperirea petrolului. Aurul negru a transformat Abu Dhabi in orasul spectaculos de astazi.
 
Top atractii turistice in Abu Dhabi
Moscheea Seicului Zayed
Aceasta moschee din marmura este una dintre cladirile emblematice ale orasului si se remarca printr-o arhitectura spectaculoasa si un design unic. Interiorul si exteriorul sunt decorate cu mozaicuri si arabescuri subtile, finalizate dupa 20 de ani de la inceperea constructiei. Moscheea a fost deschisa publicului in 2007 si are o capacitate de 40.000 de pelerini.
 
Palatul Al Hosn
Este cunoscut si sub denumirile Vechea Fortareata sau Fortareata Alba si este cea mai veche cladire din Abu Dhabi. Palatul a fost terminat in 1793 si a servit ca resedinta pentru familia regala. In prezent, cladirea renovata si modernizata gazduieste o Fundatie Culturala si un Muzeu Traditional, care include o sectiune de istorie si una de fauna a desertului. 
 
Observation Deck at 300
Situat la etajul 74 al hotelului Conrad Abu Dhabi Etihad Towers, este cel mai inalt punct de observatie din Abu Dhabi (300 m) si ofera vederi panoramice ale capitalei. Vizitatorii gasesc aici si o cafenea, unde pot savura o cafea sau o bautura racoritoare, pe fundalul spectaculos desenat de zgarie-nori.

 

• Cazare 4 nopti in camera dubla 
• Mic dejun
• Transferuri aeroport - hotel - aeroport
• Transferuri vineri, sambata si duminica Hotel - Circuit - Hotel
• Acces (bilete) la Tribuna Nord sau Sud (vineri, sambata si duminica)
• Tur de oras de jumatate de zi in Dubai
 
• Bilet avion Romania – Abu Dhabi, care se poate realiza la cerere din Bucuresti, Cluj - Napoca, Timisoara sau Oradea cu tarife care pornesc de la 400 €/pers. in perioada 9 -13 decembrie 2021.
• Cheltuieli personale si mese (pranz si cina)
Asigurare medicala si storno: de la 100 RON/pers.
 

Pentru conditiile de calatorie in Emiratele Arabe Unite, va rugam sa consultati website-ul Ministerului Afacerilor Externe din Romania: https://www.mae.ro/travel-conditions/3693

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cere o oferta!