Bilete de avion Air Baltic la tarife speciale | Oferte zboruri Europa

Reduceri, promotii si alte beneficii

 
·  Promotie: SURPRINDE 2024
·  Perioada campaniei: 31 OCT -10 NOV 2023
·  Perioada calatoriilor: 08 IAN - 26 OCT 2024
 
Surprinde 2024 cu AirBaltic!
Oferta este valabila intre 31 oct - 10 nov 2024 pentru o selectie de zboruri la preturi super reduse, catre destinatii unice din Europa de Nord.
 

 

Riga, capitala Letoniei, este un oras cu o istorie bogata si un farmec aparte. Cu centrul vechi, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO, Riga iti ofera o calatorie in timp cu stradute pietruite, cladiri istorice si piete pline de viata. Arhitectura sa este un amestec impresionant de stiluri, cu influente germane, suedeze si ruse. Catedrala Riga si Turnul Vechii Primarii sunt printre cele mai notabile atractii ale orasului. Riga are si o scena culturala efervescenta, cu numeroase muzee, galerii de arta si evenimente culturale variate. Piata Centrala a orasului este un paradis pentru pasionatii de mancare, oferind produse proaspete si preparate traditionale letone. Cu un aer cosmopolit si un stil de viata relaxat, Riga te intampina cu bratele deschise pentru a descoperi trecutul sau istoric si spiritul contemporan.

 
 
 
Tallinn, capitala Estoniei, este un oras care imbina cu maiestrie istoria bogata cu modernitatea. In cea mai bine conservata capitala medievala din Europa de Nord, centrul vechi al orasului te intampina cu stradute pietruite, cladiri istorice si o atmosfera plina de farmec. Catedrala Alexander Nevsky, care se inalta pe dealurile orasului, impresioneaza cu arhitectura sa inspirata din Rusia Imperiala. In acelasi timp, Tallinn este si un oras modern, cu o cultura vibranta, cafenele elegante, restaurante cu preparate delicioase si o multime de evenimente culturale. Peisajul urban este completat de gradinile amenajate dosebit si parcurile verzi. Tallinn este un loc in care trecutul si viitorul se intalnesc, oferind o experienta unica pentru cei care il viziteaza.
 

 

Vilnius, capitala Lituaniei, este un oras cu o istorie bogata si un farmec inconfundabil. In inima sa se afla un oras vechi pitoresc, declarat Patrimoniu Mondial UNESCO, si care te imbie cu stradute inguste, cladiri istorice si piete pline de viata. Catedrala si Castelul Gediminas sunt doua simboluri ale orasului, oferind panorame spectaculoase asupra peisajului urban si imprejurimilor. Vilnius este cunoscut pentru viata culturala bogata, cu numeroase muzee, teatre si evenimente culturale pe tot parcursul anului. Orasul gazduieste, de asemenea, o comunitate artistica activa si este renumit pentru arta stradala care impodobeste zidurile multor cladiri. Cu o gastronomie delicioasa si locuitori prietenosi, Vilnius te invita sa descoperi frumusetea si autenticitatea sa la fiecare colt.

 

Helsinki, capitala Finlandei, este o metropola captivanta si moderna. Cunoscut pentru designul sau nordic distinctiv si arhitectura sa impresionanta, Helsinki este un oras in care natura si urbanul coexista in armonie. Catedrala Uspenski, cu cupolele sale aurii, si Catedrala Luterana, domina cerul orasului si ofera privelisti remarcabile. Parcurile verzi, precum Parcul Esplanade si insulele de langa Helsinki, ofera o oaza de liniste si frumusete naturala in mijlocul vietii citadine. Orasul gazduieste o scena culturala vibrata, cu muzee, galerii de arta si evenimente culturale variate. Cu un stil de viata nordic relaxat si accent pe inovatie, Helsinki este un loc in care veti experimenta o combinatie unica de traditie si modernitate.

 
Oslo, capitala Norvegiei, este un oras care se remarca prin frumusetea naturala si stilul de viata relaxat specific Scandinaviei. Acest oras combina cu succes modernitatea cu respectul pentru natura: parcurile si spatiile verzi generoase impreuna cu fiordurile impresionante fac parte din peisajul urban. Muzeul Fram si Muzeul Navei Viking sunt destinatii culturale de prim rang, oferind o perspectiva fascinanta asupra istoriei explorarii norvegiene. Orasul gazduieste, de asemenea, o scena culinara diversificata, cu numeroase restaurante care pun in valoare bucatele traditionale. Cu o atitudine deschisa si prietenoasa fata de turisti, Oslo te invita sa explorezi mixul sau fascinant de traditie si inovatie intr-un cadru natural superb.
 

 

Stockholm, capitala Suediei, este un oras spectaculos situat pe 14 insule in Marea Baltica. Cu un amestec unic de istorie bogata, arhitectura remarcabila si o atmosfera cosmopolita, acest oras este cunoscut drept "Venetia Nordului." Orasul vechi, Gamla Stan, te intampina cu stradute pietruite, cladiri istorice si atractii precum Palatul Regal si Catedrala Storkyrkan. Stockholm este, de asemenea, un centru cultural vibrant, gazduind numeroase muzee si galerii, inclusiv celebrul Muzeu al Vaselor Vechi. Cu numeroase parcuri si spatii verzi, orasul incurajeaza relaxarea in mijlocul naturii. Orasul gazduieste, de asemenea, o scena culinara diversificata si animata, care te va incanta cu preparatele suedeze si bucataria internationala. Stockholm te asteapta cu o atmosfera prietenoasa si cu un peisaj urban si natural care se imbina perfect.

 

Copenhaga, capitala Danemarcei, este un oras fermecator si sofisticat care te cucereste cu un amestec armonios de traditie si inovatie. Cunoscuta pentru bicicletele sale, arhitectura sa moderna si pentru faptul ca este orasul cel mai fericit din lume, Copenhaga ofera o experienta urbana unica. Orasul vechi, Nyhavn, te intampina cu cladiri colorate, canaluri pitoresti si o atmosfera plina de viata. Palatul Regal Amalienborg si statuia Micului Zeemeu sunt printre cele mai cunoscute atractii. Copenhaga se mandreste si cu o scena culturala vibranta, inclusiv muzee de arta remarcabile si teatre de renume international. Parcurile generoase si spatiile verzi, precum Gradinile Tivoli, ofera locuri de relaxare in mijlocul urbanului agitat. Cu o gastronomie de top, cu bucatarie traditionala daneza si mancaruri internationale, Copenhaga este o destinatie culinara de prim rang. Orasul te imbie sa ii descoperi frumusetea pe doua roti si sa te bucuri de atmosfera prietenoasa.

 

Cerere oferta speciala

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cere o oferta!