Bilete de avion Blue Air | Din Bucuresti spre Frankfurt

Zboruri spre Capitala Economica a Germaniei

 
Frankfurt este unul dintre cele mai mari orase din Germania, fiind considerat centrul financiar si de afaceri al tarii. In ierarhia intinderii, Frankfurt se afla dupa Berlin, Hamburg, Munich si Koln. Orasul este cunoscut pentru orizontul sau modern, pentru includerea sediului central al Bancii Centrale Europene, a bursei Deutsche Börse si a numeroaselor companii germane cu specific financiar. De asemenea, gazduieste expozitii internationale, cum ar fi Salonul Auto, ori Targul de Carte de la Frankfurt. Situat pe Raul Main, la intersectia sistemului german Autobahn, este conectat la multe linii feroviare de mare viteza. In plus, mandrindu-se cu cel mai aglomerat aeroport din Germania, Frankfurt se dovedeste unul dintre cele mai importante noduri de transport din Europa. 
 
Ce vizitam?
 
Biserica Sf. Paul
Aceasta a fost infiintata in 1789 ca fiind protestanta, iar in 1833 a devenit evanghelica si de atunci a fost considerata un simbol al miscarii democratice germane. La un moment dat aceasta gazduia prima adunare nationala a tarii, iar astazi vizitatorii pot descoperi aici mai multe despre istoria Germaniei.

Piata Romemberg
Piata a fost inca din Evul Mediu unul dintre cele mai importante puncte ale orasului, aici avand loc festivaluri si evenimente importante, iar astazi este cunoscuta si pentru faptul ca gazduieste cladirea Primariei, inca din anul 1405. In ciuda faptului ca aceasta este veche de mai bine de 600 de ani, cladirea este folosita in continuare, insa Romemberg mai este cunoscuta si pentru faimoasa piata de Craciun organizata in luna decembrie a fiecarui an.

Cartierul Hochst
Acesta este unul dintre cele mai vechi si mai interesante cartiere din Frankfurt, fiind la un moment dat un oras micut cu palate si ziduri defensive, pentru ca mai apoi, in 1928 sa fie anexat orasului. Mentionat pentru prima data in anul 790, Hochst este cunoscut pentru piata organizata in fiecare zi de marti, inca din 1335, dar si pentru cladirile unice, printre care si una dintre cele mai vechi biserici ale Germaniei, Sf. Iustin.

Catedrala Frankfurt
Construita intre secolele XIV si XV pe locul unei mici capele, astazi catedrala Frankfurt reprezinta un adevarat simbol al orasului, unde vizitatorii pot admira altarele in stil gotic, dar si operele de arta expuse in cadrul sau. Turnul acesteia a fost cea mai inalta structura a Germaniei pentru mai mult de 500 de ani, iar curiosii pot urca cele 325 de trepte pana in varf.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.