Bilete de avion Blue Air | Din Bucuresti spre Hamburg

Zboruri spre Orasul Lebedelor

 
Hamburg este al doilea cel mai mare oras al Germaniei si se remarca prin propria personalitate, avand frumuseti naturale, un amestec unic de monumente importante, dar si atmosfera unor sate medievale, situate in apropierea celor mai moderne cluburi si baruri.
 
Ce vizitam?
 
Cladirea Primariei
Construita intre 1886 si 1897, cladirea Primariei este gazduita in Piata Altstadt, fiind cunoscuta pentru arhitectura unica, infrumusetata de fatada si decoruri fastuoase, dar si prin 20 de statuiete care ii reprezinta pe imparatii germani.
 
Biserica Sf. Mihai
Aceasta a fost construita in stil baroc la sfarsitul anilor 1600 si reprezinta una dintre cele mai mari biserici ale orasului. De asemenea, turnul urias cu ceas este cea mai mare astfel de structura din Germania si ofera vederi excelente asupra orasului si portului, varful fiind accesibil prin parcurgerea a 500 de trepte sau prin apelarea la lift.
 
Cartierul Rosu
Aici sunt gazduite numeroase baruri grozave, puburi si cluburi, iar strada pare ca se transforma total dupa lasarea seriii, intrucat in timpul zilei aceasta pare ca este una la fel ca toate celelalte, fiind aglomerata de turisti si localnici aflati la shopping. Astfel, cartierul Rosu din Hamburg nu trebuie ratat de catre cei mai tineri vizitatori care isi doresc sa se distreze.
 
Miniatur Wunderland
Acesta nu este un loc ideal doar pentru copii, ci si pentru adultii care au ocazia de a descoperi cel mai mare complex de gari in miniatura din lume, ce se intinde pe o lungime de peste 12 km. Totul este construit pe mai multe nivele, fiind recreate simboluri ale unor orase sau chiar tari, de la Las Vegas pana la frumusetile Elvetiei, fiind inclus si un intreg aeroport.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.