Bilete de avion Blue Air | Din Bucuresti spre Madrid

Zboruri catre „Orasul care nu doarme niciodata”

 
Spania este o tara plina de viata traita in ritm de salsa, cat mai relaxant posibil si pe langa oamenii latini si frumosi la suflet. Cultura, istoria si plajele cu nisip fin, fac ca aceasta tara sa ocupe locul 3 in lume la numarul de turisti anual. Pentru iubitorii de arta, Spania este o destinatie ideala, iar odata mers acolo adictia se instaleaza iremediabil. Un alt motiv pentru care Spania reprezinta o destinatie ideala este clima prietenoasa si soarele care-i incalzeste coastele frumoase tot timpul anului.
Madrid este orasul care nu doarme niciodata, bogat in atractii culturale de la biserici, parcuri, muzee, galerii de arta si pana la o viata de noapte activa, toate menite a atrage pe turistii care au chiar si un buget limitat.
 
Ce vizitam?
 
Puteti vizita gratuit peste 15 atractii turistice printre care se numara: Casa de Lope de Vega, Piata El Rastro, celebrul Templul de Debod care gazduieste numeroase situri arheologice egiptene, Ermita de San Antonio dela Florida, unde se poate admira in intregime opera lui Francisco de Goya, biserica de San Jeronimo care dateaza inca din sec XVI, Muzeul Prado, Muzeul de Istorie, biserica de San Gines, muzeul San Isidro, celebrele gradini Campo del Moro, Muzeul in Aer Liber ce prezinta sculpturi abstracte ale unor artisti locali si nu numai,Biblioteca Nationala si Museo del Libro, Palatul de Longoria, Statia de metrou Chamberi care s-a pastrat inca din anii 1960 si in jurul careia s-a deschis un muzeu, parcul de Buen Retiro unde poate fi admirat si Palatul de Cristal construit din fier si sticla.
 
Alte atractii de top ale Madridului sunt si celebra Plaza Mayor unde are loc si tragul anula de Craciun, Piata San Miguel , Puerta del Sol sau Poarta Soarelui aflata in punctul zero al orasului, Palatul Cibeles unde se afla Consiliul Judetean al orasului, iar la etajele superioare se afla un loc public de vizioare ce ofera o panorama de 360 de grade asupra orasului, Palatul Regal unde cel mai fascinant moment este schimbarea garzii regale, moment ce nu trebuie ratat, Triunghiul de aur al artei-care reprezinta in totalitate galeria nationala de arta a intregii tari.  
 
Este posibil ca orasul care nu doarme niciodata sa se fi calmat un pic in ultimii ani. Cu toate acestea, chiar daca barurile se inchid un pic mai devreme puteti gasi in continuare o atmosfera de petrecere, in orice moment din zi si in toate situatiile.
Madrid nu este la fel de mare cum ar putea parea. Chiar in mijlocul orasului se afla Puerta del Sol - "kilometrul zero" de la care sunt masurate toate distantele. La vest si la sud de Sol sunt cele mai vechi zone ale orasului - Los din Austria, care contine Palatul Regal si piata istorica - Plaza Mayor.
Zona triunghiulara care se formeaza la est si sud de Sol cu Plaza de Cibeles & Atocha Station este unul dintre cele mai animate cartiere din Madrid cu numeroase baruri si restaurante. La sud de Sol este Lavapis si la nord sunt cartierele Malasa si Chueca.
 
Unde facem cumparaturi?
 
Las Rozas Village - Treizeci de minute de centrul orasului Madrid, Las Rozas Village are mai mult de 100 de magazine cu branduri spaniole si internationale de lux.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Solicita oferta