Diamond Hill Resort

ultra all inclusive

5
 
Early Booking
de la
653
473
/ loc in camera dubla

Tarife

 Data de plecare

 Tarif standard

 Tarif special

 26.05.2020

 653 €

 473 €

 02.06.2020

 653 €

 473 €

 14.07.2020

 835 €

 589 €

 18.08.2020

 869 €

 611 €

 08.09.2020

 753 €

 537 €

 15.09.2020

 679 €

 490 €

Despre hotel

Diamond Hill Resort (Alanya)
Diamond Hill Resort - Alanya - Antalya
HotelulDiamond Hill Resort 5*, este situat in zona Tosmur, dispune de o plaja private cunisip si pietricele aflata la 95 metri distanta (accesul facandu-se prin pasaj),la 4 km de centrul orasului Alanya.

Prezentarea oficiala a hotelului: www.diamondhillresort.com

Localizare: Hotelul se afla la odistanta de 10 minute de mers cu masina de port si centrul orasului Alanya, ceeste recunoscut pentru viata de noapte si facilitatile sale de shopping, la 35km fata de aeroportul din Gazipasa, la 125 km fata de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de:restaurant principal (400 locuri) dotat cu terasa, restaurant a la carte,centru spa dotat cu sauna, masaj si piscina interioara; centru fitness,tobogane cu apa, piscina exterioara, gimnastica in apa, polo pe apa, piscinaexterioara, volei pe plaja, sporturi nautice, camera de jocuri, darts, tenis demasa, programe de divertisment ce constau in muzica live si petreceri pe plaja.Hotelul ofera pentru copii un miniclub, un loc de joaca si o piscina specialamenajata pentru varsta acestora.

Facilitati camere: Camerele suntconfortabile si ofera toate facilitaile necesare pentru o vacanta relaxanta. Tipuride camere disponibile in hotel sunt: 263 camere standard (32mp si pot cazamaximum 4 adult), 18 camere large (35mp si pot caza maximum 5 adulti), 3 cameredestinate persoanelor cu dizabilitati (27mp si pot caza maximum 3 adulti) si 14camere economy situate la mezazin (32mp si pot caza maximum 3 persoane).Toatespatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, incalzire centralizata, baie,uscator de par, Tv satelit, telefon, Wi-Fi, minibar, seif si balcon (exceptiecele economy).

CONCEPT ULTRA ALL INCLUSIVE
Inrestaurantul principal sunt servite micul dejun, prazul si cina in stil bufetsuedez.Pentrurestaurantul a la carte este necesara o rezervare facuta in prealabil, si sepoate rezerva o singura data pe sejur.
Serviciicu plata: masaj, biliard, sporturi nautice, jocuri electronice, bona, roomservice 24h, cabinet medical, spalatorie / curatatorie, magazine, sucurilenaturale din fructe, anumite bauturi alcoolice si nonalcoolice, telefon, fax,internet cafe, rent a car, fotograf, coafor, masaj.

 

• Bilet de avion zbor charter din Bucuresti                                         

• Transfer aeroport – hotel – aeroport                                 

•  7 nopti cazare si masa conform oferta                             

• Asistenta turistica locala                                        

• Taxele de aeroport 95 euro/persoana                               

 

• Excursii optionale                                      

• Serviciile de masa si bauturile care nu sunt prevazute in program                                         

• Alte servicii disponibile optional                                          

• Asigurarea medicala                                 

• Asigurarea storno                                      

Cerere oferta

Este nevoie de acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Solicita oferta