Croaziere

Croaziera va ofera o experienta unica, ce imbina armonios confortul unui hotel plutitor, arta culinara desavarsita, posibilitatile variate de divertisment in timpul zilei si seara, precum si nenumaratele destinatii inedite, pline de culoare si arome locale.

Fie ca sunteti in cautarea unei aventuri, a unei vacante relaxante sau doriti cate putin din fiecare, croaziera vi le poate oferi pe toate acestea.

Croaziera in grup organizat va ofera confortul absolut, deoarece, pe langa toate elementele unei croaziere individuale, include si zborurile cu avionul si transferurile aeroport - port - aeroport. Astfel, nu va mai trebui sa va faceti griji cu rezervarea biletului de avion sau gasirea unui transfer spre port intr-un interval orar bine definit.

In plus, veti beneficia de asistenta turistica la fata locului, in limba romana. Insotitorii de grup de la bordul navei au o experienta de peste 10 ani, cunosc navele si destinatiile din itinerariu si va vor fi de un real ajutor pe parcursul intregului voiaj.

Serviciu la bord

Divertisment

Fitness

Echipajul navei de croaziera vorbeste mai multe limbi straine si este pregatit sa raspunda oricarei solicitari, in orice moment al zilei sau al noptii.

 

Spectacole de teatru, concerte de muzica live, ateliere de arta culinara sau degustari de vinuri, clase de dans, arta sau astronomie – toate reprezinta variante de divertisment la bord, care va fac voiajul mai interesant si mai placut.

La bordul navei de croaziera aveti pista pentru alergare in aer liber, dar si centru de fitness, care va ajuta sa va mentineti in forma.

Alege oferta dorita