Black Friday Hurghada – oferte vacanta Egipt

Plecari din Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Timisoara si Iasi

La inceputul anului 1980, Hurghada incepe sa fie cunoscuta in industria turistica, date fiind starea naturala a plajelor fine, recifele de corali, pestii colorati si razele puternice ale soarelui. Investitorii au inceput proiectele turistice in zona prin construirea statiunilor si hotelurilor, in prezent Hurghada ajungand la aproximativ 350 de unitati de cazare. De asemenea, exista numerosi ghizi, agenti de transport, scoli de scufundari, centre acvatice si organizatori de excursii care asteapta vizitatorii din intraga lume.
 
Hurghada se afla la 6h distanta de Cairo si la 4,5h de Luxor, fiind cel mai mare oras de la Marea Rosie. Aeroportul Hurghada face ca zona sa fie usor accesibila pentru multe orase importante din Egipt, prin intermediul zborurilor interne. Intre Hurghada si Sharm El Sheikh navigheaza un feribot, iar numeroase companii de transport fac legatura dintre orase importante pe cale terestra (Cairo, Luxor, Marsa Alam, Alexandria s.a.).
 
Chiar daca este cunoscuta ca fiind cea mai buna destinatie de scufundari de pe planeta, are ceva de daruit oricui, chiar si celor care nu se scufunda: distractie pe plaja, sporturi acvatice extreme si cluburi sunt doar cateva dintre optiunile din care aveti de ales. Va puteti bucura, de asemenea, de o vacanta uimitor de relaxanta rezervand tratamente la unul dintre cele mai bune SPA-uri din Hurghada
 
Hurghada este un oras turistic de lux impartit intre Sigala, El-Dahar si El-Memsha. Sigala este locul unde gasiti multe statiuni la malul marii, hoteluri medii si numeroase restaurante. La sud de Sigala, gasiti statiuni de lux. El-Dahar este partea veche si fermecatoare a orasului, cu un bazar plin. El Memsha, ceea ce inseamna „drumul satului”, este partea moderna a orasului. Exista numeroase locatii de lux in apropiere: vizitati Golful SomaGolful Makadi si Sahl el Hashish
 
Temperatura este ideala pe tot parcursul anului. Cu un climat uscat al desertului Hurghada, ar trebui sa va asteptati la diferente mari de temperatura intre noapte si zi - zilele sunt fierbinti, in timp ce noptile pot deveni destul de reci, mai ales in lunile de iarna. 

Alege unitatea de cazare dorita

 
*Ofertele speciale se aplica pentru vacante din:
- Bucuresti (incepand cu 21.11, 05.12 si 12.12.2021)
- Cluj Napoca (incepand cu 21.11, 05.12 si 12.12.2021)
- Oradea (incepand cu 21.11, 05.12 si 12.12.2021)
- Timisoara (incepand cu 20.11, 04.12 si 11.12.2021)
- Iasi (incepand cu 20.11, 04.12 si 11.12.2021)
Solicita oferta