Insula Ischia

Privelisti desprinse din povesti, bucatarie mediteraneana desavarsita, vegetatie luxurianta bogata in paduri de pini si flori parfumate, copaci si arbusti exotici, golfuri pitoresti, plaje si gradini botanice de o frumusete exemplara, reprezinta doar unele dintre motivele pentru care trebuie sa vizitezi negresit Insula Ischia

Pana si regizorul Angelo Rizzoli a fost cucerit de minunata insula, invitand artisti de talie internationala, precum Charlie Chaplin, Richard Burton, Liz Taylor si Ava Gardner, sa viziteze acest colt de paradis. Fanii filmului  „The talented Mr. Ripley” regizat de Anthony Minghella ar trebui sa stie faptul ca aici s-au filmat mai multe scene ale peliculei. Insula a devenit extrem de cunoscuta in ultimii 10 ani, regasindu-se printre preferintele turistilor, desi italienii nu au stiut de existenta ei pana in anii 50. 

Cunoscuta si sub numele de „Insula Verde” sau „Insula Tineretii vesnice”, Ischia se afla in partea de sud-vest a Italiei, pe coasta italiana a Marii Tiraniene, in Regiunea Campania si se invecineaza cu insulele Capri si Procida din Napoli, constituind un punct de plecare catre Vezuviu si renumitul oras acoperit de lava, Pompeii. 

Alege unitatea de cazare dorita

Solicita oferta