Black Friday Insula Skiathos – oferte vacanta 2022

Plecari din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi

Sporadele sunt un grup de insule aflate in nord-vestul Marii Egee si cuprind insulele: Skiathos, Skopelos, Alonissos si Skyros, alaturi de alte cateva insule mai mici, nelocuite. Toate insulele au vegetatie bogata si combina armonios albastrul marii cu auriul plajelor si verdele padurilor.
 
Sporadele ofera cate ceva pentru fiecare, sarmul si frumusetea acestor insule va vor ramane cu siguranta in minte pentru multi ani. Privelistea, sunetul, culoarea si aroma pe care le veti simti in Insulele Sporade sunt unice si cu siguranta nu le veti mai intalni nicaieri in Grecia.
 
Skiathos este destinatia cea mai apropiata pentru o vacanta perfecta. Peste 69 de plaje cu nisip fin, cele mai frumoase din Grecia. Viata de noapte si foarte multa vegetatie. Insula are mai putin de 50 km2 si 12 km de la un capat la altul.
 
Frumoasa Insula Skiathos are nenumarate plaje si golfuri de explorat, paduri luxuriante de pini, taverne prietenoase si restaurante sic. De la orasul plin de viata pana la sporturile de apa din Troulos si plajele din zona Koukounaries, exista o tentatie pentru fiecare.

Alege unitatea de cazare dorita

Ofertele includ: 7 nopti cazare, transport avion, transferuri, asistenta turistica locala.  
Ofertele nu includ: taxa locala, excursii sau alte servicii optionale, asigurarea medicala (covid) si storno.

 

Solicita oferta