Alissia

 
Early Booking
de la
415
292
/ loc in camera dubla

Tarife

 

Date de plecare

Pret standard

Oferta speciala

30.05

405€

292€

6.06

430€

334€

18.07

604€

446€

15.08

685€

506€

12.09

529€

403€

19.09

474€

363€

 

*Biletele de avion pentru copiii de pana la 12 ani sunt gratuite. In functie de tipul de camera ales si de politica hotelului, se pot aplica reduceri de pana la 100% si la cazare.  

  

Despre vila

Alissia (Skiathos)
Vila Alissia - zona Koukounaries - Insula Skiathos

Vila Alissia este o alegere foarte buna pentru familii ce dorescrelaxare intr-un peisaj luxuriant, aproape de faimoasa plaja Koukounariescertificata Blue Flag.

Localizare: vila Alissia, exclusiv inchiriata pentru charterul nostru, estesituata la numai 50 de metri de soseaua principala, in Koukounaries, inapropierea unui lac cu apa sarata declarat rezervatie naturala si protejat caatare de municipalitatea din Skiathos. Aeroportul Alexandros Papadiamantis estela aproximativ 15 km departare, drumul se poate parcurge in aproximativ 25minute. Cunoscuta plaja Koukounaries se afla la 350 metri, plaja Agia Elenirenumita pentru cel mai frumos apus de soare din insula se afla la 400 metri,plaja Banana recomandata pentru distractie, muzica si dans se afla la mai putinde 10 minute distanta, plaja Ambelakia poate fi accesata in 15 minute, iar laplaja Mandraki se poate ajunge cu masina sau pe jos, strabatand o padure de pinin aproximativ 20 minute.
In dreptul vilei se afla statia de autobuz catre orasul Skiathos,iar de-a lungul soselei din apropierea vilei se afla numeroase taverne sibaruri dar si un magazin universal.
La o distanta de 500 metri de vila se afla taverna Big bad wolf,unde proprietarul Alecos asteapta turistii cu cea mai gustoasa musaca. Taverna Strofilia aflata la 250 metri de vila are un ambient intim si ofera cine deneuitat.

Facilitati vila: vila Alissia este formata din 2 cladiri si opiscina. Piscina vilei dispune de dusuri, sezlonguri, umbrele, un mic umbrar sieste inconjurata de gazon si flori specifice insulei. Prima cladire are 4studiouri iar cea dea doua cladire are parter si 2 etaje unde se afla 6studiouri, si 2 apartamente. In gradina vilei se afla o mica bisericuta capela. Internetgratuit.

Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu TV plasma 22 inch, DVD player, baie, aerconditionat conditionat (pentru care se plateste optional la proprietar 45euro/camera/saptamana), balcon sau terasa si chicineta dotata cu frigider,plita electrica, hota si vesela, baie cu dus. Proprietarii vilei fac curateniezilnic in camera iar la interval de trei zile se schimba lenjeria de pat siprosoapele.

Camera dubla Standard: Se afla la parter.Camerele sunt dotate cu TVplasma 22 inch, DVD player, baie, aer conditionat (pentru care se plateste optionalla proprietar 45 euro pe camera pe saptamana), balcon sau terasa si chicineta dotatacu frigider, plita electrica, hota si vesela, baie cu dus. Se face curatenie lainterval de 3 zile (ocazie cu care se schimba lenjeria de pat si prosoapele).

Camera dubla Superior: Aflate la parter dar si la etaj, fiinddotate cu TV plasma 22 inch, DVD player, baie, aer conditionat (pentru care seplateste optional la proprietar 45 euro pe camera pe saptamana), balcon sau terasa sichicineta dotata cu frigider, plita electrica, hota si vesela, baie cu dus. Seface curatenie la interval de 3 zile (ocazie cu care se schimba lenjeria de pat si prosoapele).

Camera dubla Deluxe: Camerele sunt dotate cu TVplasma 22 inch, DVD player, baie, aer conditionat (pentru care se plateste optionalla proprietar 45 euro pe camera pe saptamana), balcon sau terasa si chicineta dotatacu frigider, plita electrica, hota si vesela, baie cu dus. Se face curatenie lainterval de 3 zile (ocazie cu care se schimba lenjeria de pat si prosoapele).

Apartament Standard: Situate la etaj, si suntdotate cu TV plasma 22 inch, DVD player, baie, aer conditionat (pentru care seplateste optional la proprietar 45 euro pe camera pe saptamana), balcon sauterasa si chicineta dotata cu frigider, plita electrica, hota si vesela, baiecu dus. Se face curatenie la interval de 3 zile (ocazie cu care se schimbalenjeria de pat si prosoapele).

 

• Bilet de avion zbor charter din Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara

• Transfer aeroport – vila – aeroport

  7 nopti cazare fara masa

• Asistenta turistica locala

• Taxele de aeroport 95 euro/persoana

 

• Excursii optionale

• Serviciile de masa si bauturile care nu sunt prevazute in program

• Alte servicii disponibile optional

• Asigurarea medicala

• Asigurarea storno

Cerere oferta

Este nevoie de acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Solicita oferta