Despo

 
Early Booking
de la
370
271
/ loc in camera dubla

Tarife

Date de plecare

Pret standard

Oferta speciala

30.05

 370 €

 271 €

6.06

 395 €

 294 €

18.07

 543 €

 411 €

15.08

 598 €

 455 €

12.09

 455 €

 359 €

19.09

 395 €

 316 €

 

*Biletele de avion pentru copiii de pana la 12 ani sunt gratuite. In functie de tipul de camera ales si de politica hotelului, se pot aplica reduceri de pana la 100% si la cazare.  

 

Despre vila

Despo (Skiathos)
Vila Despo - zona Troulos- Insula Skiathos

Vila Despo,este localizata intr-o zona linistita, aproape de plaja dar si de taverne.

Localizare: Vila este situata in zona Troulos, la 200 m deplaja cu acelasi nume si la 9 km de orasul Skiathos. De asemenea, la 100 demetri de vila exista magazine universale, taverne si statia autobuzului cu carese poate ajunge in oras.

Facilitati vila: Vila Despo are 6 studiouri dispusein forma de amfiteatru, intr-o gradina plina cu flori si copaci. Piscina cu barse afla la doar 50 de metri distanta (vis a vis) este dotata cu umbrele sisezlonguri, accesul este gratuit ca in cazul tuturor picinelor din insula,singura obligatie din partea turistilor fiind cea impusa de bunul simt si carepresupune printre altele consumul de produse de la barul piscinei.

Facilitati camere: Studio-urile sunt luminoasesi spatioase, sunt echipate cu aer conditionat, au terasa, baie cu dus sichicineta echipata cu plitaelectrica, frigider, fierbator apa, hota si vesela, WiFi. Doua dintre cele cinci studio-uri sunt completrenovate in anul 2018, avand mobilier nou (paturi si saltele noi) si suntdenumite Superior. Aerul conditionat se utilizeaza si se achita optional directla proprietar (35 euro pe camera pe saptamana). Proprietarii vilei faccuratenie in camera si schimba prosoapele silenjeria de pat la trei zile.

 

• Bilet de avion zbor charter din Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara

• Transfer aeroport – vila – aeroport

  7 nopti cazare fara masa

• Asistenta turistica locala

• Taxele de aeroport 95 euro/persoana

 

• Excursii optionale

• Serviciile de masa si bauturile care nu sunt prevazute in program

• Alte servicii disponibile optional

• Asigurarea medicala

• Asigurarea storno

Cerere oferta

Este nevoie de acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Solicita oferta