5 lucruri care trebuie luate intr-un zbor lung

Atunci cand ne facem bagajul, suntem adeseori tentati fie sa luam toata casa, fie sa reducem la minim obiectele pe care, pana la urma, tot noi le vom cara. Insa, daca zborul cu avionul dureaza mult, pe lista vor aparea - vrand-nevrand - cativa itemi care ne vor face calatoria mai confortabila. In plus, acestia nu ocupa un spatiu foarte mare si pot fi pastrati in permanenta la indemana.Zbor intercontinental

Perna de voiaj
Perna voiaj
Marele avantaj al pernei de voiaj este ca ocupa putin loc, putand fi usor umflata atunci cand aveti nevoie de ea. Aduce un plus de confort si scade sansele de a ramane cu “gatul stramb” (torticolis) dupa o calatorie lunga.

 

Ciorapi compresivi


Ciorapi compresivi
Numiti si “ciorapi medicinali”, ciorapii compresivi sunt indicati in special in zborurile lungi, deoarece contribuie la buna circulatie sangvina si pot impiedica durerea de picioare si chiar tromboza.

 

Masca pentru somn
Masca dormit
Denumiti si “ochelari de dormit”, sunt nepretuiti pe perioada unui zbor lung. Acestia va ajuta sa aveti un somn odihnitor si astfel sa “supravietuiti” mai usor jet-lag-ului. Evident, trebuie sa va asigurati ca masca nu va strange foarte tare.

 

Casti audio
Casti audio
Desi va ganditi ca nu are rost sa va incarcati bagajul de mana cu acest item, pentru ca oricum veti folosi castile audio puse la dispozitie gratuit de compania aeriana, realitatea este ca acestea nu au o calitate exceptionala. De aceea, este indicat sa va luati niste casti mai solide si care, in plus, sa va “izoleze fonic” de exterior, in caz ca va veti dori acest lucru.

 

Mici gustari sanatoase


Mix alune si fructe confiate
Este bine sa luati la dumneavoastra si cateva gustari cu un continut mare de proteine, dar mic in carbohidrati, precum mixurile de alune si fructe confiate. Pentru a nu avea probleme la filtrul de securitate, luati doar produse ambalate, pe care sa le deschideti doar dupa ce urcati in avion.

Cere o oferta!