Baruri europene: Bar Delle Fontane, MSC Fantasia

Autor: Grig Bute

Sursa: catavencii.ro

 

Încheiam textul precedent povestindu-vă de un cod magic: dacă pe cardul de îmbarcare pe MSC Fantasia, undeva în dreapta, scrie 431, înseamnă că ești fericitul posesor al pachetului all-inclusive Allegrissimo, care cuprinde o gamă foarte largă de băuturi, alcoolice și non-alcoolice, reci sau calde.

Bar Delle Fontane, MSC Fantasia

Dar nu consumatorului de suc sau cappuccino îi este dedicat pachetul ăsta, ci bețivului de cursă lungă, pentru care cele cinci calități ale vinului sînt sfinte, ca poruncile Domnului: să fie alb, sec, rece, mult și, mai ales, gratis. (Ca să vă faceți o idee de prețuri, fără 431, care costă 26 de euro pe zi, în barurile și restaurantele de la bord, o bere la draft sau un pahar cu vin e 5 euro, un whisky – 5-6 euro, un cocktail – 6-7 euro, o apă la litru – 2,60 euro, un Pepsi – 2,80 euro, o cafea sau un ceai – 2 euro.) Ai, deci, rara ocazie de a-ți permite să comanzi non-stop aproape tot ce vrei să bei și să întinzi nonșalant cardul barmanului, ca un nabab. Să bei oricît, da, dar pînă încă mai vezi steluțe. Nu dintr-alea verzi, ci asteriscurile din meniu, din dreptul băuturilor premium neincluse în pachet (coniac vechi de 10-15 ani, vodci și romuri extrafine, vinuri de colecție) care, odată comandate, îți vor fi trecute pe contul cabinei, torpilînd și mai mult bugetul croazierei.

bar delle fontane

Dintre cele trei baruri de pe Puntea 14 exterioară, I Tropici, barul de zi al piscinei acoperite, The Glass, bărulețul vecin zonei de jacuzzi, și Delle Fontane, barul Aqua Park-ului de pe centrul punții, cel mai frecventat era ultimul, poate și pentru că era cel mai aproape de Zanzibar Cafeteria, bufetul din care lumea ieșea ghiftuită la orice oră. De formă circulară, flancat pe partea dreaptă de vitrina cu ...

 

Cere o oferta!