Calator virtual pe MSC Meraviglia

 

Asa suntem cu totii azi, calatori virtuali pe MSC Meraviglia, din moment ce va fi lansata abia in mai 2017. Astept cu nerabdare ziua in care primii pasageri, printre care si eu, poate si voi, ne vom imbarca impreuna pe noua Meraviglia.

MSC Meraviglia

Noi si alte 5700 de persoane venite din toate colturile lumii sa petreaca minim o saptamana pe o nava superba, in Mediterana de Vest!

MSC Cruises anunta ca Meraviglia sau, pe romaneste, “Minunea” va fi cea mai mare si mai confortabila nava de croaziera construita de o companie europeana din industria de croaziere. MSC Meraviglia, care face parte dintr-o noua clasa de nave de croaziera, este o combinatie sofisticata de tehnologie de ultima ora, dragoste de mare, design somptuos si confort, reusind, astfel, sa ne uimeasca pe noi, pasagerii.

 

De Luxe Suite

Eu ii cred pe cuvant, avand in vedere efortul constant pe care il depun pentru a inova, pentru a construi nave de croaziera mai mari, mai ingenioase si mai elegante: intr-un cuvant, o flota de 12 nave in voiaj pe toate marile si oceanele lumii, de la Marea Neagra la Marea Caraibilor si Oceanul Indian.

 

Eu, ca iubitor de croaziere, gasesc in Meraviglia un motiv in plus pentru a-mi cultiva pasiunea pentru acest tip de vacanta. Voi fi intr-o destinatie noua in fiecare zi, bucurandu-ma in acelasi timp de confort si posibilitati de distractie nenumarate.

Antigua Barbadua_MSC

Cine nu ar vrea sa incerce o zi plina de adrenalina in parcul de distractii de pe nava sau in toboganele din Aqua Park, urmata de o cina plina de savoare si un spectacol marca Cirque du Soleil? Pe Meraviglia, pana si o simpla plimbare pe promenada interioara va fi o noua experienta, din moment ce intregul plafon va fi acoperit cu un ecran LED gigant, un veritabil cer digital care va proiecta privelisti, evenimente, spectacole, rasarituri si apusuri de soare!

MSC Yacht Club

Multi dintre noi vom fi incantati sa fim in mijlocul distractiei, alaturi de alti 5700 de petrecareti! Chiar si cei care doresc o atmosfera mai intima sau exclusivista, vor fi pe deplin satisfacuti. Exista si un asemnea loc, separat, o “nava in nava” numita Yacht Club. Majordom, concierge, restaurante gourmet, piscina si jacuzzi sunt servicii la care aveti acces doar dvs., cei care alegeti suitele Yacht Club.

Abia astepta sa va scriu din nou in iunie, dupa ce voi merge in croaziera pe MSC Meraviglia. Doar ca atunci voi fi un calator real :).

Cere o oferta!