Ce excursii puteti face din Bavaro, Punta Cana

 

Bavaro, una dintre cele mai frumoase si dezvoltate zone turistice din Punta Cana, este si locul de pornire pentru foarte multe excursii optionale. Va prezentam cateva idei de excursii in Republica Dominicana, urmand ca la sosire sa obtineti informatii detaliate.

CU BUGGY LA PLAJA MACAO

Odata ajunsi la punctul de intalnire, vi se va explica cum sa conduceti buggy-urile si care sunt masurile de siguranta pe care trebuie sa le respectati. Apoi veti porni intr-un tur de neuitat de-a lungul coastei, in care veti descoperi cele mai frumoase plaje de pe coasta de est a Republicii Dominicane. Dupa ce veti traversa mai multe plantatii exotice, veti ajunge la faimoasa plaja Macao.

 

Durata: ½ zi
Pret aproximativ: 75$ 
(include apa si racoritoare)

Plaja Macao_Republica Dominicana

TIROLIANA IN MUNTII ANAMUYA

De la punctul de intalnire se porneste spre o ferma din Muntii Anamuya, unde veti primi echipamentul necesar pentru a incepe adevarata aventura. Dupa echipare, va veti da in cea mai tare tiroliana, zburand printre copaci de la o platforma la alta si admirand o priveliste incredibila. La intoarcerea la ferma, veti primi fructe, apa si bauturi non-alcoolice.

 

Durata: ½ zi
Pret aproximativ: 89$ 
(include fructe, cafea si bauturi non-alcoolice)

Tiroliana Republica DominicanaFoto: Ministerul Turismului Republica Dominicana

INSULA SAONA

Pe parcursul calatoriei cu catamaranul spre Insula Saona, va veti bucura de diferitele nuante de azuriu ale Marii Caraibilor. Insula Saona este parte din Parcul National al Estului, o rezervatie naturala cu flora si fauna indigene si unele dintre cele mai frumoase plaje din Republica Dominicana. Ziua se incheie pe catamaran, in ritm de merengue.

Durata: toata ziua
Pret aproximativ: 90$ 
(include mese si bauturi)

Insula Saona

Foto: Ministerul Turismului Republica Dominicana

 

SANTO DOMINGO

In aceasta excursie veti face cunostinta cu Santo Domingo, primul oras al lumii noi. Va veti plimba pe promenada si veti admira frumoasele monumente arhitecturale moderne, precum Palatul de Arte Frumoase, Teatrul National si Palatul Prezidential. In Santo Domingo puteti vizita si Alcazar de Colon, palat in care pe vremuri era sediul guvernului colonial spaniol si care in prezent este muzeu. Apoi veti lua pranzul la un restaurant tipic dominican.

 

Durata: toata ziua
Pret aproximativ: 95$ 
(include masa de pranz cu bauturi dominicane)

Santo Domingo

 Foto: Ministerul Turismului Republica Dominicana

 

BAVARO SPLASH

Veti descoperi una dintre cele mai frumoase bariere de corali, precum si nenumaratele specii de pesti multicolori care traiesc aici. Veti face snorkelingsnuba si va veti bucura de senzatii tari la bordul unei barci de mare viteza.

 

Durata: ½ zi
Pret aproximativ: 109$ 
(include sandvici, fructe si bauturi dominicane)

Foto: Ministerul Turismului Republica Dominicana

 

Cere o oferta!