Croaziere MSC pe Mediterana cu excursii la tarm

Unul dintre principalele motive pentru a merge intr-o croaziera pe Mediterana este posibilitatea de a face excursii la tarm interesante. Astfel, croaziera este modul in care veti descoperi o noua destinatie in fiecare zi, cu exceptia zilelor in care navigati pe mare. Pentru a fi siguri ca prindeti un loc, este recomandabil sa rezervati excursiile in avans, prin agentia de turism. In cazul in care in 2018 urcati la bordul unei nave MSC, va prezentam 5 dintre cele mai apreciate excursii la tarm.

 

Acropole Atena

VIZITA LA ACROPOLE SI CANALUL CORINT

Turul incepe cu o vizita la Acropole, citadela antica situata in varful unei coline si care ofera o priveliste impresionanta asupra Atenei. Aici veti putea admira cateva dintre cele mai vechi monumente din Grecia antica, cel mai important fiind Partenonul, fost templu al zeitei Atena. De aici va veti indrepta spre Isthmia, de unde veti pleca intr-o mini-croaziera pe canalul Corint, care din secolul al XIX-lea face legatura intre golful Saronic si golful Corint.

 

Durata: intreaga zi
Tarif: de la 142€

Canalul Corint

SANTORINI: "THE BEST OF"

Este pacat sa ancorati in Santorini si sa nu descoperiti una dintre cele mai frumoase insule grecesti. Prima etapa a excursiei la tarm o constituie Akrotiri, odinioara oras infloritor al civilizatiei minoice (Epoca de Bronz), pana la distrugerea sa de o eruptie catastrofala, care a avut loc la jumatatea mileniului al doilea i.Hr. Apoi veti vizita orasul Thira (Fira), cocheta capitala a insulei Santorini. Excursia la tarm se incheie cu un tur cu ghid in jurul satuluia Oia, de unde veti putea admira peisajul vulcanic spectaculos al calderei.

 

Durata: intreaga zi
Tarif: de la 95€

Fira Santorini

TURUL INSULEI CAPRI

Daca itinerariul dumneavoastra include si Napoli, va recomandam sa coborati de pe nava pentru a vizita insula Capri. Dupa un scurt transfer din golful Napoli, veti debarca in Anacapri unde veti putea sa va plimbati si sa faceti cumparaturi, inainte de a va indrepta spre Villa San Michele. Aici veti descoperi un loc magic si o priveliste unica spre muntele Vezuviu, peninsula Sorrento si orasul Capri, ultimul punct pe harta excursiei la tarm.

 

Durata: jumatate de zi
Tarif: de la 89€

 Anacapri

MONTE CARLO & NISA

Veti pleca intr-un tur ghidat pe strazile inguste din Monte Carlo si veti avea sansa sa admirati Catedrala, Palatul Princiar, precum si faimosul Cazino. Apoi va veti indrepta spre Nisa, unde veti face un tur relaxant al orasului.

 

Durata: intreaga zi
Tarif: de la 69€

Monaco, Monte Carlo

FLORENTA

In excursia la tarm organizata de MSC Cruises veti avea ocazia sa descoperiti unul dintre cele mai frumoase orase ale Italiei, locul de nastere al... Renasterii. Dintre punctele de atractie vizitate amintim: Piazza Michelangelo, Catedrala (Il Duomo) din secolul al XV-lea, Bazilica Santa Croce (datand din secolul al XIV-lea), Palazzo Vechio etc.

 

Durata: jumatate de zi
Tarif: de la 79€

Santa Croce Florenta

Cere o oferta!