Croazierele verii 2018

Daca sunteti in cautarea unui altfel de sejur in vara lui 2018, care sa va ofere confort, diversitate, servicii de calitate foarte buna si nenumarate posibilitati de divertisment, o croaziera este o alegere inspirata. Dar nu o croaziera oarecare, ci o croaziera MSC!

Croazierele verii 2018

 
DESCOPERITI "LUMEA LARGA" INTR-O CROAZIERA

Este un vis pe care multi dintre noi l-am avut la un moment dat, dar pe care putini l-am si vazut implinit: sa calatorim in jurul lumii sau macar sa vizitam cat mai mult din ea. Sa descoperim nu doar locuri superbe mai apropiate de noi, din sudul sau nordul Europei, dar si destinatii fascinante "de la capatul lumii":

Havana

Jamaica, Havana, Miami, Sydney, Singapore, Buenos Aires sau Ushuaia. Daca o croaziera in jurul lumii poate parea prea mult, puteti alege croaziere "locale" pentru a explora cate o regiune a globului in fiecare vara: Marea Mediterana, Europa de Nord (fiorduri si capitalele baltice), Cuba, Caraibe & Antile, America de Sud, Africa de Sud, Australia & Noua Zeelanda.

MSC Opera-fiorduri

In aceste regiuni, puteti opta pentru croaziere cu durata de la 3 la 10 nopti, cu itinerarii dintre cele mai interesante: Venetia - Zadar - Koper - Venetia (Mediterana de Est), Genova - Cannes - Palma de Mallorca - Barcelona (Mediterana de Vest), Miami - St. John's - Basseterre - Philipsburg - Road Town - Nassau - Miami (Caraibe) etc.

Miami

 
LA BORDUL UNEI NAVE SIGURE SI CONFORTABILE

Desi, dintre cei care nu au fost niciodata intr-o croaziera, exista si persoane care au o oarecare temere de mare, navele de croaziera dispun de un sistem compex de navigatie si sunt sigure pe orice tip de vreme.

Veritabile orase plutitoare, cele 16 nave MSC ofera oaspetilor un grad ridicat de confort, atat in cabine, cat si in spatiile comune: lounge-uri, restaurantul bufet si cele a la carte, teatru, piscine, locuri de joaca pentru copii sau Spa.

Relaxare MSC

In timpul zilei, va puteti relaxa la piscina sau la plaja pe sezlonguri, iar seara puteti merge la unul dintre spectacolele care au loc in fiecare zi (opera, muzicaluri, circ etc.).

MSC Poesia

Pentru copii sunt amenajate locuri de joaca tematice, pe grupe de varsta, cu animatori special pregatiti. Astfel, exista 5 cluburi care ofera copiilor un program complet de-a lungul intregii zile: jocuri, cursuri de gatit si activitati sportive, astfel incat si parintii sa se bucure de relaxare.

MSC loc de joaca

Mesele pot fi luate la restaurantul a la carte sau la restaurantul de tip bufet, care este deschis aproape 20 de ore pe zi si ofera o varietate impresionanta de preparate (paste, pizza, patiserie, fructe, salate si legume, peste, carne, deserturi etc.).

 

EXCURSII LA TARM

Intr-o croaziera va veti afla intr-o noua destinatie (aproape) in fiecare zi din 2018. Navele MSC va poarta in peste 200 de destinatii, din 73 de tari, in care puteti explora culturi, gusturi si arome diverse. Cel mai comod este sa alegeti excursiile oferite de MSC din cel putin doua motive:

Barcelona

organizare profesionista si tematica foarte clara, structurata in functie de interesele si profilul dumneavoastra: city tour, cultura & istorie, aventura, sea & sun etc. Oaspetii MSC Yacht Club de pe cateva dintre cele mai importante nave isi pot creiona propria excursie la tarm.

Cere o oferta!