Doua plaje superbe din Punta Cana, Republica Dominicana!

Situata intre Oceanul Atlantic si Marea Caraibilor, Republica Dominicana ocupa centrul si estul insulei Hispaniola, a doua insula ca marime din Caraibe, pe care o imparte cu statul Haiti. Insula a fost numita dupa descoperirea sa de catre Cristofor Columb, intr-o zi de duminica. Plajele cu nisip albpalmieri, muntii impresionanti, muzica si gastronomia locala fac din Republica Dominicana una din cele mai atractive destinatii turistice din Caraibe.

PLAJA EL CORTECITO, PUNTA CANA

Playa El Cortecito este situata in partea estica din regiunea Punta Cana, in fostul sat pescaresc cu acelasi nume, devenit o veritabila statiune: hoteluri, magazine de suveniruri, birouri de rezervari excursii etc. El Cortecito este o frumoasa plaja cu nisip, care are atat o parte publica, cat si una accesibila doar pentru oaspetii hotelurilor de pe plaja.

Playa El Cortecito

Partea publica a plajei este destul de mica si destul de aglomerata. Aici puteti veni mai degraba daca va doriti sa achizitionati o excursie interesanta sau sa luati cina la unul dintre excelentele restaurante de pe plaja.

 

Plaja privata, de care beneficiaza turistii cazati la hotelurile de pe plaja, este mult mai generoasa si mai linistita, perfecta pentru o vacanta relaxata la mare si soare. In afara de aceasta, hotelurile de pe plaja, care in marea majoritate ofera servicii all inclusive, va pun la dispozitie si nenumarate posibilitati de practicare a sporturilor acvatice: caiac, windsurf, snorkeling, sailing (catamaran) etc.

Sancocho

Foto: Ministerul Turismului Republica Dominicana

 

 

Occidental Punta Cana

 

PLAJA BAVARO, PUNTA CANA

Playa Bavaro este una dintre cele mai populare din Punta Cana, Republica Dominicana. Cunoscuta de localnici si sub numele de Playa Bibijagua, plaja Bavaro este situata in apropiere de plaja El Cortecito. Datorita nisipului fin si al apei limpezi, Bavaro este una dintre plajele preferate de turisti.

Playa Bavaro

Pe plaja si in apropierea acesteia sunt construite multe hoteluri de 5* cu servicii all inclusive, care satisfac cele mai pretentioase gusturi. Exista si o parte publica a plajei, accesibila chiar si pentru cei care nu sunt cazati la hotelurile de pe plaja si care se pot bucura de sporturi acvatice precum parasailing, sailing, banana, SUP, snorkelling sau scufundari. Deoarece pe aceasta plaja nu sunt valuri, nu veti putea practica surfingul.

Foto: Ministerul Turismului Republica Dominicana

 

Barcelo Bavaro Palace 5

Cere o oferta!