Imbarca-te intr-o spectaculoasa croaziera pe Marea Baltica!

 

O croaziera inseamna o vacanta inedita, in care puteti profita de o noua destinatie in fiecare zi! Insa de cele mai multe ori, simpla insiruire a punctelor de pe itinerar spune prea putin despre cat de interesant va fi voiajul! De aceea, ne-am gandit sa va propunem cateva atractii turistice pe care nu ar trebui sa le omiteti, odata imbarcati intr-o spectaculoasa croaziera pe Marea Baltica!

Costa Mediterranea

Stockholm, Suedia

Palatul Regal

Palatul regal Suedia

Palatul din Stockholm este unul dintre cele mai mari din Europa (are 600 de camere) si este si in prezent resedinta oficiala a Regelui Suediei. Palatul a fost construit in secolul al XVIII-lea in stil baroc italian, pe locul castelului Kronor, ars din temelii in anul 1697. In prezent este deschis publicului, care poate vizita Apartamentele Regale, Trezoreria, Tre Kronor si Muzeul Antichitatilor Gustav III.

Muzeul in aer liber Skansen

Daca doriti sa faceti o vizita mai putin... oficiala, va sugeram sa vizitati Skansen, care este corespondentul suedez al Muzeului Satului din Bucuresti. Este situat in Royal Djurgarden si ofera o vedere spectaculoasa asupra Stockholmului, precum si posibilitatea de a vizita aproximativ 150 de gospodarii rurale din zonele reprezentative ale Suediei.

Kotka, Finlanda

Putini dintre dumneavoastra au auzit de Kotka din Finlanda. Perfect, inseamna ca veti avea una dintre cele mai placute surprize! In Kotka veti zabovi 10 ore, de aceea va recomandam sa bifati cel putin doua obiective turistice.

Kotka, Finlanda

In primul rand, sa luati pranzul in oras; dar nu orice fel de pranz, ci o masa care sa includa in primul rand somon. Raul Kymi, care se varsa in apropierea de Kotka, este sursa celui mai bun somon din sudul Finlandei si baza pentru o masa supergustoasa.

Dupa aceea, inca mai aveti timp sa vizitati Kotka Maretarium, unde puteti descoperi bogata viata acvatica a Finlandei, care include peste 50 de specii de pesti.

Sankt Petersburg, Rusia

Muzeul Ermitaj

Muzeul de Stat Ermitaj este un tezaur nepretuit, care gazduieste opere de arta si artefacte din toate perioadele civilizatiei umane. Muzeul este urias din toate punctele de vedere: peste 233 000 m2, peste 1 milion de opere de arta si 1,1 milioane de obiecte numismatice, 771 897 de artefacte, 13 974 de arme si armuri, precum si 209 673 de alte diverse exponate.

Palatul de iarna Ermitaj

Muzeul Ermitaj este format din colectii de arta si artefacte care au apartinut, in trecut, unor familii aristocratice din Rusia, Austria, Germania si Franta. Cladirile care gazduiesc aceste colectii sunt ele insele veritabile opere de arta, fiind proiectate de arhitecti celebri. Cele mai importante cladiri sunt Palatul de IarnaErmitajul MicErmitajul MareTeatrul ErmitajNoul Ermitaj si Palatul Menshikov.

Sala mica a tronului Ermitaj

Conform unei estimari oficiale, pentru a vedea pentru un minut fiecare exponat sau opera de arta, ar fi nevoie de aproximativ... 11 ani. Tocmai de aceea, majoritatea turistilor prefera sa viziteze Ermitajul in grupuri cu ghid, care au grija ca vizitatorii sa vada cele mai importante sau spectaculoase exponate. In plus, daca vizitati Ermitajul in grup organizat, ca pasageri ai croazierei noastre, nu veti avea nevoie de viza pentru Federatia Rusa! Astfel, veti scuti timp si formulare completate, beneficiind, in acelasi timp, de un ghid profesionist in uriasul univers... Ermitaj.

Peterhof

Se afla la aproximativ 25 de km de Sankt Petersburg si a fost construit la inceputul secolului al XVIII – lea de Petru cel Mare, care a dorit sa aiba un palat care sa rivalizeze cu celebrul Versailles. Acest paradis de la malul Marii Baltice a fost resedinta imperiala timp de 200 de ani si a avut nevoie de nu mai putin de 6 arhitecti si 4 maestri gradinari pentru a fi desavarsit: cascade, fantani, canale, gradini, foisoare, palate, drumuri, fantani si piete.

Peterhof Sankt Petersburg

La fel ca Ermitajul, Peterhof este un palat al superlativelor: 32 de muzee, peste 310 000 exponate, prima expozitie de pictura din Rusia (cu opere din colectia personala a lui Petru I), peste 90 km de canale care fac alimentarea cu apa, peste 150 de fantani, 1100 l de apa pe secunda consumati de fantanile arteziene, 414 hectare de parcuri si gradini si o arta desavarsita, pe care o puteti descoperi doar vizitand acest loc special.

Tallinn, Estonia

In Tallinn veti face o oprire de 8 ore, asa ca aveti timp nu doar pentru masa de pranz la un restaurant cu specific estonian, ci si sa vizitati orasul. Tallinn este cochet si elegant, iar turistii sunt in siguranta la orice ora.

Talinn Estonia

De aceea, va propunem o plimbare prin orasul vechi, unul dintre cele mai bine pastrate centre vechi medievale din Europa. Odinioara resedinta a comerciantilor danezi si germani, centrul vechi este in prezent punctul principal de atractie turistica, cu oportunitati variate de distractie: galerii, muzee, festivaluri, restaurante si baruri.

Cere o oferta!