In croaziera pe cea mai mare nava din Europa, o noua lume unde cunosti luxul pe bani putini

Autor: Marinela Oprea

Sursa: wall-street.ro

Iti spun din start, o vacanta pe croaziera o vei intelege si vei trai doar cand esti tu acolo, pe un oras plutitor. O vacanta in croaziera este accesul tau intr-o noua lume, zilnic diferita, care fizic nu exista pe harta, dar pe care tu o poti descoperi cu cateva sute de euro.Indraznesti sa cunosti luxul pe putini bani pe cea mai mare nava de croaziera din Europa?

MSC Fantasia

Am plecat in croaziera pe nava MSC Fantasia, la invitatia agentiei de turism Aerotravel, cu gandul ca pe o sa gasesc pe vas numai persoane in varsta, evident cu multi bani, care nu au ce sa mai faca acasa si, prin urmare, o sa traiesc intr-o liniste si o plictiseala apasatoare timp de patru zile, din Genova pana in Barcelona.

Standard Suite

Asta este, am zis, macar o sa vad Cannes si Palma de Mallorca. Insa cand am urcat efectiv pe vas, starea anosta de mai devreme a devenit o stare greu de descris, ca probabil atunci cand castigi la loto: stii ca este real, dar nu iti vine sa crezi.

MSC Fantasia, Santorini

Calatoria mea pe apele Meditaranei incepe in orasul italian Genova, unde, dupa ce am trecut de toate zonele de securitate, am intrat fizic vorbind intr-o noua lume, o noua planeta. Chiar as putea spune ca exista lumea de pe Pamant si lumea din croaziere. In fata mea se derula cea mai agitata si vesela atmosfera de pana atunci, ca o petrecere continua, desi era ora pranzului si nu dansa nimeni in jurul meu.

3D Theater

Sute de oamenii veseli, turisti si angajatii pe care ii recunosti dupa uniforma si ecusoane, adolescenti, tineri, adulti si varstnici cu spirit tanar treceau rapid pe langa mine, in toate directiile, in sus, in jos, la stanga, la dreapta si vorbeau limbi cunoscute sau limbi pe care nu le voi invata niciodata. Nu mai intelegeam nimic! Totul era la fel si diferit, simplu si luxos in acelasi timp.

Cere o oferta!