Plajele din Cipru sunt asa cum ti-ai imaginat: excelente! (1)

 

In Cipru puteti sa gasiti plaja pe care o doriti: cu nisip inchis la culoare sau auriu deschis, aglomerata si plina de voie buna, cu terase si beach bar sau salbatica si departe de lumea dezlantuita! Mai mult decat atat, aici gasiti peste 15 plaje certificate Blue Flag, ceea ce va garanteaza o calitate deosebita a nisipului si a apei. Mai trebuie doar sa inchiriati o masina pentru a explora cele mai interesante plaje din Cipru, a treia insula ca marime din Marea Mediterana.

Plaja Pyla (CTO)

Plaja CTO
Plaja Pyla, cunoscuta si sub numele de plaja CTO, se afla la distanta relativ mica de centrul orasului Larnaca si este foarte populara printre familiile cu copii. Plaja are loc de joaca pentru cei mici si este amplasata foarte comod, in apropierea restaurantelor.

Plaja Kastella

Plaja Kastella Larnaca Cipru
Este o plaja mica, cu ape calme si nisip fin, inchis la culoare. Se afla la 30 minute de mers pe jos de centrul orasului, iar in apropierea acesteia se afla cafenele si taverne traditionale. De asemenea, la cateva sute de metri sud se afla si un centru de scufundari si scuba diving.

Plaja Mackenzie

Plaja Mackenzie Larnaca Cipru
Aceasta plaja se afla langa Aeroportul International Larnaca si intruneste standardele Blue Flag. Aici va puteti bucura de apa limpede si linistita, dar si de nisipul fin, de culoare gri. Puteti sa practicati sporturi nautice, fiind tot timpul in siguranta, datorita salvamarilor care sunt prezenti la datorie in timpul sezonului. Plaja Mackenzie este o alegere inspirata pentru cina: in jurul acesteia sunt nenumarate restaurante, care va ofera preparate din bucataria mediteraneana.

 

Zona Aya Napa

Aya Napa
La aproximativ 50 km de Larnaca si 11 km de Protara (regiunea Protaras), se afla statiunea Aya Napa. Este o statiune mare, cu foarte multe resorturi si plaje care se intind peste 15 km de la vest la est. Daca sunteti cazati in aceasta zona sau daca doriti sa faceti o iesire placuta din Larnaca, va recomandam una dintre plajele din aceasta regiune: plaja SirenelorMakronissosLandaNissi (cea mai cunoscuta din statiune), Vathia GoniaPantachou (cea mai mare plaja din statiune), LimanakiGlyki Nero etc.

Statiunea Protaras

Protaras Cipru
Protaras se intinde , pret de 10 km, pe coasta estica a zonei Paralimni, din Kapparis si pana la plaja Konnos. Aici veti gasi cateva plaje spectaculoase, pentru care merita sa bati 20 - 30 km, in cazul in care nu sunteti cazat chiar in Protaras. Dintre acestea, cele mai interesante sunt: SunriseFig Tree BayLoumaVrisi IVrisi IIIAgia Triada si Pernera.

Cere o oferta!