Top 5 atractii in Krabi, Thailanda

 

Thailanda este una dintre cele mai populare destinatii din Asia de Sud-Est: plaje superbe, preturi bune, preparate culinare variate si interesante, sporturi nautice si natura exotica. Krabi este poate cea mai spectaculoasa regiune a Thailandei, cu plaje cu nisip fin care se intind pe kilometri intregi si peste 200 de insule in apropierea coastei.

 

Ca turist, aveti la dispozitie nenumarate moduri de a va distra si a descoperi locurile din Krabi si din jurul acestuia: relaxare pe plaja Railay, distractie pe plaja Ao Nang, vizita in Parcul Natural Thung Teao, excursie in insulele Phi Phi sau in insula Koh Lanta Yai.

Krabi

PLAJA RAILAY

Din cauza reliefului stancos care inconjoara plaja, accesul la aceasta este posibil doar cu barca. Acest lucru nu este un inconvenient, ci un mare avantaj: nu sunt drumuri si nici masini, iar dumneavoastra va veti putea bucura de liniste, plaja cu nisip fin si ape linistite.

 Plaja Railay

 

INSULELE PHI PHI

Insulele Phi Phi (Phi Phi Leh si Phi Phi Don) reprezinta principalul punct de atractie din Krabi. Cele doua insule se afla la aproximativ 45 de minute de tarm cu barca si este recomandat sa plecati in excursie de dimineata, pentru ca uneori se aglomereaza cu destul de multi turisti. Phi Phi Don este renumita pentru apele turcoaz si plajele sale si de aceea aceasta este destinatia principala a majoritatii turistilor. Phi Phi Leh este nelocuita: aici veti gasi golfuri si plaje salbatice ascunse intre stanci inalte inalte acoperite de vegetatie.

Insulele Phi Phi

 

PETRECERE PE PLAJA AO NANG

Lunga de aproape 1 km, plaja Ao Nang este destul de aglomerata si din acest motiv nu este foarte cautata pentru plaja sau relaxare. In schimb este o zona animata atat ziua, cat si pe timpul noptii, deoarece aici sunt foarte multe baruri si restaurante unde puteti gasi tot felul de cocteiluri si preparate culinare. Plaja Ao Nang este si punctul de pornire in excursii si minicroaziere, in aceasta zona avandu-si birourile foarte multe agentii de turism locale.

Plja Ao Nang

 

PARCUL NATURAL THUNG TEAO

Desi puteti admira plante si animale specifice zonei toata ziua, nu trebuie sa ratati unul dintre cele mai frumoase locuri din aceasta rezervatie, si anume Piscina de Smarald / Helesteul de Cristal (Sa Morakot). Acesta se afla in mijlocul unei paduri seculare, neatinse de civilizatie (cu exceptia turistilor). Apa este limpede si calda, perfecta pentru o baie.

Emerald Pool Krabi

 

INSULA KOH LANTA YAI

Insula se afla in largul coastelor provinciei Krabi si, spre deosebire de insulele Phi Phi, nu este inca atat de "batuta" de turisti. Avand doar 20 km dintr-un capat in altul, Koh Lanta Yai este locul ideal pentru relaxare: plaje linistite, peisaje superbe si preturi decente.

Insula Koh Lanta Yai

 

Cere o oferta!