Top 5 destinatii europene pentru familii

 

Londra
Londra nu este doar locul unde s-au nascut unele dintre cele mai indragite personaje de poveste (Harry Potter, Peter Pan si Mary Poppins), ci si orasul in care castelele, printii si legendele sunt inca vii. Copiii vor fi incantati sa vada schimbarea garzii de la Palatul Buckingham si expozitia de arme si armuri din Turnul Londrei sau sa urce in “Ochiul Londrei” pentru a admira The City de la 135m inaltime.


London Eye
Dupa o plimbare sau chiar un picnic in parcul St. James, copiii isi vor dori, cu siguranta, sa faca un tur al studiourilor Warner Bros. unde s-au filmat filmele Harry Potter sau sa viziteze unul dintre nenumaratele muzee pentru copii (Bank of England MuseumLondon Transport MuseumNatural History Museum etc.)

 

Barcelona
Barcelona este locul ideal de mini-vacanta pentru familii cu copii: este plin de culoare si voie buna, cu temperaturi generoase chiar si toamna tarziu, in octombrie! Parcul Guell, cu intrare gratuita, va fascina copiii de toate varstele: culori vii, dragoni din mozaic si copaci uriasi din piatra.


Barcelona - Parcul Guell
La Rambla este apreciata nu doar de adulti, ci si de copii, care intalnesc la tot pasul artisti stradali care fac numere speciale de magie, scenete, caricaturi si multe alte surprize. Evident, trebuie neaparat sa mergeti la Muzeul Ciocolatei si in Tibidabo, unul dintre cele mai vechi parcuri de distractie din Europa. Alte muzee pe care copii le vor gasi cu siguranta interesante: CosmoCaixa (Muzeul Stiintelor) si Museu del Mamut.

 

Berlin
Nu intamplator Berlinul a fost considerat in 2014 cel mai... family-friendly oras din Europa, conform unui studiu al portalului HouseTrip: foarte multe muzee si galerii, siguranta si nivel scazut al poluarii.

LegoLand Berlin
In timp ce adultii pot face cumparaturi la preturi foarte avantajoase, copiii se pot amuza in celebrele LegoLand si AquaDome din Kollowitz Platz. Bineinteles, nu trebuie sa pierdeti ocazia de a vizita gradina zoologica din Berlin, care gazduieste cel mai mare numar de specii de animale din lume!

 

Paris
Parisul nu este doar orasul indragostitilor, ci si al copiilor, care se vor indragosti de brutariile de la fiecare colt de strada, care te imbie cu mirosul proaspat de croasante si clatite!


Turnul Eiffel

Daca muzeele sunt prea aglomerate sau copiii nu mai au rabdare, puteti vizita Turnul Eiffel, Arcul de Triumf sau Disneyland, unde cu siguranta se va distra toata lumea!

 

Copenhaga
Renumita pentru aerul curat si casele in culori vii, Copenhaga este orasul in care copiii se pot simiti egalii adultilor.


Tivoli, un parc de distractii construit inca de pe vremea lui Hans Christian Andersen, si Planeta Albastra, acvariul national al Danemarcei, sunt doua dintre cele mai populare puncte de atractie pentru copii. In plus, Copenhaga se lauda cu muzee pentru copii, gradina zoologica, o multime de parcuri frumoase, precum si unul dintre cele mai mari muzee in aer liber din lume.

Cere o oferta!