Top 5 destinatii neexplorate din India

India este o destinatie turistica spectaculoasa, renumita pentru cateva puncte de atractie celebre in intreaga lume. Cu toate aceasta, in India exista locuri cu adevarat remarcabile, dar care raman inca necunoscute marii mase de vizitatori. Tourism-review.com va dezvaluie cinci dintre cele mai frumoase destinatii din India, inca neexplorate.

1. Majuli. Cea mai mare insula din lume aflata pe un rau


Majuli - India
De fiecare data cand auzim despre o insula faimoasa, ne gandim ca se afla in mijlocul oceanului, asa cum sunt Nicobar si Andaman din India. Insa Majuli este o insula din Assam, pe raul Brahmaputra. Pe aceasta insula, vizitatorii pot explora cultura si traditiile din Assam, care este un veritabil centru religios al regiunii. Tot aici, turistii pot vizita si principala atractie turistica, Garamurh Satra.

 

2. Sikkimul de Nord. Elvetia orientala.


Sikkimul de Nord - Lacul Gurudongmar
Sikkim este o zona turistica cu o crestere constanta, insa Sikkimul de Nord ramane, in mare parte, necunoscut vizitatorilor. Aceasta regiune are toate ingredientele necesare pentru o vacanta linistita. Principalele atractii de aici sunt satul Lachung, Lanchen, Valea Yumthang si Lacul Gurudongmar.

 

3. Plaja Radhanagar. Cea mai buna plaja din Asia.


Plaja Radhanagar
Radhanagar este una dintre cele mai bune plaje din Nicobar si Andaman. Putini stiu ca aceasta plaja a fost votata in 2014 cea mai buna plaja din Asia, intr-un clasament realizat de revista TIME. Aceasta plaja este cu adevarat speciala, ea fiind pastrata in starea naturala initiala. Apele curate si nisipul alb al plajei dau insulei un aer calm, relaxant, puternic contrastant cu atmosfera agitata a marelor orase-statiuni.

 

4. Lepchajagat. Vecinatatea senina a Darjeelingului.


Lepchajagat
Lepchajagat se afla in vecinatatea Darjeelingului, o faimoasa statiune din Bengalul de Vest. Desi nu este unul dintre cele mai populare locuri din India, Lepchajagat este ideala pentru luna de miere, iubitorii de natura si petrecaretii de toate varstele. Daca va plac statiunile retrase, neatinse inca de civilizatie, atunci Lepchajagat este destinatia pe care o cautati. In jurul acesteia, exista si alte locuri frumoase pe care le puteti vizita, precum Sukhipokhri, Kurseong and Kalimpong.

 

5. Dharchula. Paradisul ascuns al Uttrakhandului.


Dharchula
Daca veniti din Delhi sau dintr-un oras nordic, veti fi uimit de Dharchula, o destinatie foarte calma comparativ cu agitatele centre urbane ale Indiei. Micul sat Dharchula este amplasat ideal, la granita dintre Nepal si India, putand fi vazut de pe drumul spre lacul Mansarovar.

Sursa: Tourism-review.com.

Cere o oferta!