Vacanta pe nava de croaziera, o experienta unica

O vacanta petrecuta pe nava de croaziera este cu siguranta o experienta unica. Aici ai posibilitatea de a explora lumea asa cum iti doresti. Fie ca vrei sa petreci o saptamana pe Marea Mediterana alaturi de familie sau sa descoperi Marea Caraibilor, croaziera iti ofera o multitudine de oportunitati.

MSC Seaside

Mai MULTE DESTINATII INTR-O SINGURA VACANTA

O saptamana la bordul navei de croaziera iți ofera posibilitatea de a vizita unele dintre cele mai frumoase locuri din lume. O noua zi inseamna un port nou, iar un port nou inseamna o noua destinatie pentru tine.  Poti sa explorezi orasele tale preferate intr-o singura vacanta. De la Europa de Nord la Antarctica, de la Marea Mediterana la Oceanul Indian, la bordul navei de croaziera te asteapta o lume a celor mai atractive destinatii.

MSC0707055_Destination_Mediterranean

ACTIVITATI VARIATE LA BORDUL NAVEI DE CROAZIERA

Navele de croaziera sunt adevarate orase plutitoare, iar in timpul petrecut in largul marii vei avea mereu ceva nou de facut. Ai la dispozitie piscine, baruri, restaurante, sali de teatru, longe-uri, magazine, sala de fitness, cazino si sala de cinema unde iti poti petrece timpul liber.

Ship

TARIFE AVANTAJOASE

Pe langa destinatiile noi si gama variata de activitati, un alt motiv pentru care din ce in ce mai multi turisti aleg o croaziera il reprezinta tariful avantajos al pachetului. Ai posibilitatea de a-ti personaliza vacanta, alegand tipul de cabina preferat, pachetul de bauturi si excursiile optionale. Cele mai multe activitati sunt deja incluse in tariful standard. Poti alege chiar si durata croazierei, de la 4 zile pana la o croaziera in jurul lumii.

MSC - Splendida

DIVERSITATE CULINARA

Navele de croaziera sunt renumite pentru confortul si serviciile de 5*, dar si pentru diversitatea culinara de care se bucura turistii.  Gama variata si preparatele sofisticate servite atat la restaurantul bufet, cat si la restaurantele a la carte ii vor cuceri pana si pe cei mai selectivi pasageri.

"MF_YC_buffet_01.jpg"

SERVICII DE 5*

Din momentul imbarcarii vei realiza ca o vacanta la bordul navei este diferita de vacantele clasice. Serviciile de 5* oferite de liniile de croaziera sunt concepute in asa fel incat sa satisfaca cerintele celor mai exigenti turisti. Room service  timp de 24 de ore, servirea ireprosabila la bordul navei, personalul pregatit sa iti ofere informatiile de care ai nevoie, asistenta permanenta sunt doar cateva dintre beneficiile  de care vei avea parte.

MSC0809252_Life_on_board_Staff_on_board

O ALEGERE INSPIRATA INDIFERENT DE VARSTA

Fie ca iti doresti o vacanta plina de distractie alaturi de grupul de prieteni,  o vacanta relaxanta in cuplu  sau iti doresti sa petreci o saptamana linistita alaturi de familie, croaziera iti ofera ingredientele necesare pentru ca vacanta ta sa fie asa cum vrei tu.

Cere o oferta!