Bun venit in Maroc!

 

O tara de o diversitate ametitoare, Marocul este cunoscut ca fiind poarta catre Africa. Aici veti fi intampinati de lanturi muntoase epice, orase antice, deserturi uluitoare si ospitalitate calda.

De la dunele sahariene pana la varfurile semetului Atlas, Maroc pare a fi creat special pentru turisti. Peisaje lirice imbraca „podelele” aceastei portiuni a Africii de Nord, precum covoarele bogat colorate si imprimate, pe care le vei ravni in magazinele locale.

Muntii - nu doar celebrul Atlas, dar si Rif, cat si drumurile sarutate de soare ce conduc catre oazele sahariene - ofera placeri simple, dar uluitoare: cerul instelat ce straluceste in noapte, patrunzand aerul fin, si privelistile asupra malurilor invaluite de nori pufosi, de la pasul Tizi n’Test.

La baza acestor colosi vei descoperi plaje salbatice, cascade si pesteri imbratisate de dealurile impadurite si desertul impunator. 

Orasele Marocului sunt unele dintre cele mai interesante de pe continent. Calatoreste pe urmele seculare lasate de catre nomazi si comercianti pana in inimile oraselor stravechi, de la sinuosul labirint al medinei din Fez pana la teatrul stradal al Djemaa El Fna din Marrakech.

Nu va fi doar o calatorie de patrimoniu, intrucat orasele Marocului sunt intr-o continua dezvoltare, cu un nou design urban opulent in Casablanca, Rabat si Tanger, care tind catre modernism, dar care in acelasi timp aduc un tribut radacinilor lor.

Vrei sa te bucuri de Maroc? Nimic mai simplu. Incepe prin a-ti petrece timpul in stil marocan: priveste trecatorii in timp ce iti savurezi cafeaua sau ceaiul cu menta la una dintre cafenelele stradale.

Mai departe, lasa-te purtat intr-un itinerariu de colectie, in frumoasa tara de pe continentul African, Maroc: aventureza-te intr-o incursiune in Muntii Atlasul Inalt, pe pitoreasca vale Ourika, invata de la berberi sa pregatesti paine pe vatra si ceai traditional, strabate Sahara in masini 4x4 si pe simpaticile camile, petrece-ti o noapte in corturile berberilor, sub cerul instelat al Saharei ori rataceste-te in medinele intortocheate si colorate.

Marocul are o suta de fete si sunete, toate pregatite sa intampine calatorul in cautare de condiment si aventura.

Cere o oferta!