Oferte vacanta Germania

 

Regiunile centrale si sudice ale Germaniei au dealuri si munti impaduriti, taiati de valurile fluviilor. In nord, peisajul se aplatizeaza catre o campie larga, ce se intinde pana la Marea Nordului. Intre aceste extreme, tara este de o varietate geografica deosebita. Localizarea Germaniei, in inima Europei, i-a modelat istoria atat in bine, cat si in rau. Se invecineaza cu noua alte state, mai mult decat orice alt teritoriu european. Cea mai impadurita zona din Germania, care de altfel este si cea mai faimoasa, se afla la sud-vest, langa granita cu Elvetia. Vorbim despre Padurea Neagra, o regiune muntoasa, plina de pini si brazi. Aceasta padure este sursa Dunarii, unul dintre cele mai lungi rauri de pe continent.

<font color="2f2f3c"><b>Oferte vacanta Germania</b></font>

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Solicitare calatorie

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Germania compozitori
Germania compozitori

Sunete

Denumita si „Tara Poetilor si a Ganditorilor”, Germania se mandreste cu excelenta in toate formele de arta, poate in special cu muzica clasica. Printre compozitorii celebri pe care i-a dat Lumii se numara Bach, Brahms, Schumann, Wagner si Beethoven.

Muntii Padurea Neagra
Muntii Padurea Neagra

Natura

Protejarea vietii salbatice a tarii este unul dintre principalele obiective ale conducerii tarii. In Germania exista 97 de rezervatii naturale, cea mai mare fiind Padurea Neagra. In ciuda eforturilor, multe specii sunt expuse riscului de disparitie, inclusiv specii de balene, castori si nurci. Principalele habitate neatinse din teritoriu se afla in doua regiuni principale: Coasta de nord, ce gazduieste viata marina si pasarile limicole, in timp ce dealurile si muntii impaduriti din sud sunt cel mai bun loc de descoperire a pisicilor salbatice, mistretilor, ibecsilor si a altor mamifere mari.

Covrig Pretzel Germania
Covrig Pretzel Germania

Gastronomie

Pentru a avea o vacanta completa in Germania, trebuie sa i experimentati latura gastronomica. Inca de la intrarea in tara, veti descoperi ca mancarea locala este mai mult decat carnati, covrigi, snitel si carne de porc fripta, insotite de halbe uriase de bere spumoasa. Dincolo de clisee, va asteapta o abundenta de aperitive regionale si sezoniere. Nemtii prefera sparanghelul alb primavara, ciupercile galbene vara si vanatul toamna. Gustati nu numai faimoasa bere, ci si vinurile incredibile, mai ales cel din soiul riesling.

Albert Einstein Teoria Relativitatii
Albert Einstein Teoria Relativitatii

Impact istoric

Putine tari au avut un impact mai mare asupra Lumii ca Germania: Liga Hanseatica, Reforma Protestanta, Hitler si Holocaustul, dar si tipografia, automobilul, aspirina si tehnologia MP3. Este locul de nastere al lui Martin Luther King, Albert Einstein, Karl Marx, Goethe, fratii Grimm si multe alte nume sonore ce si-au pus amprenta asupra istoriei umane. Puteti admira un amfiteatru roman, puteti vizita un castel medieval sau puteti merge de-a lungul ramasitelor zidului Berlinului - in Germania, trecutul este foarte prezent la orice pas.

50px

Despre vreme si sezon. Cand sa calatoresti in Germania?

Vremea ideala:
Iulie - August
Multimea turistilor este considerabila. Respectand in prealabil conditiile de calatorie, acestia formeaza cozi lungi la obiectivele turistice insemnate.
In ceea ce priveste tarifele, acestea pot fi crescute, in special in zonele de litoral si munte.
Festivalurile sunt nenumarate si diverse, cu tematica legata de muzica, vin, navigatie, ori samba.
Vreme buna: 
Aprilie, Iunie, Septembrie, Octombrie
Vizitatorii se imputineaza, iar tarifele se reduc, exceptand perioadele sarbatorilor legale.
Flora bogata, in culori puternice si vii primavara, un frunzis radiant toamna.
Vremea este insorita si cu temperaturi placute, ideale pentru activitati in aer liber si explorare.
Noiembrie - Martie
Multe dintre obiectivele turistice se inchid sau isi reduc programul. 
In aceasta perioada se considera a fi sezonul spectacolelor de teatru, opera si al concertelor.
Statiunile de schi sunt aglomerate in plina iarna.
 
Regimul climatic anual in Germania
Daca vrei sa calatoresti in Germania si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Germania, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.

Luna
Temperatura
medie
Cantitate
precipitatii
Ianuarie 2°C 44mm
Februarie 3°C 36mm
Martie 8°C 38mm
Aprilie 13°C 38mm
Mai 18°C 51mm
Iunie 22°C 63mm
Iulie 23°C 70mm
August 23°C 60mm
Septembrie 19°C 46mm
Octombrie 13°C 44mm
Noiembrie 7°C 45mm
Decembrie 3°C
47mm
 
Avion + Cazare in orice oras din Germania
Destinatie
Nume hotel
Cere o oferta!