Croaziere
Pe toate marile si oceanele lumii
Urca la bordul unui hotel plutitor de 5* si bucura-te de confort, mare, soare si posibilitati variate de divertisment, in conditii de siguranta deosebite. Acum iti oferim zeci de itinerarii pe toate marile si oceanele lumii.
Tariful include: 7 nopti la bordul navei de croaziera cu pensiune completa si activitati de divertisment pe vas, cazare in cabina sau in cabine (pentru croaziera MSC Seaview), conform ofertei. Croaziera pe Marea Rosie include si viza pentru Arabia Saudita, transferurile Aeroportul Jeddah – port – Aeroportul Jeddah, precum si biletul de avion Istanbul – Jeddah - Istanbul.
Tariful nu include: asigurarea medicala cu acoperire COVID-19 obligatorie si asigurare storno; taxele portuare (140€/pers.), taxa de serviciu (10€/pers./zi) si transportul pana la portul de imbarcare.
 
Conditii de calatorie
Deoarece conditiile de calatorie in destinatiile externe pot suferi modificari cauzate de contextul epidemiologic, va rugam sa va informati atat inainte de rezervare, cat si inainte de plecarea propriu-zisa in sejur sau voiaj, pentru a fi siguri ca indepliniti toate criteriile. Gasiti informatii actualizate in meniul nostru dedicat Conditii de calatorie.
Cere o oferta!