TE VREM IN ECHIPA AEROTRAVEL

Bine ai venit in lumea fascinanta a turismului si calatoriilor!

La Aerotravel, ne pasioneaza sa oferim clientilor nostri experiente memorabile de calatorie si sa ii ajutam sa descopere lumea in mod unic si autentic. Suntem o echipa unita si dinamica, mereu in cautarea de solutii inovatoare si de a indeplini asteptarile celor care apeleaza la serviciile noastre.

Valorile companiei
🌟 Excelenta in servicii: Suntem dedicati sa oferim servicii de inalta calitate si sa depasim asteptarile clientilor. Fiecare interactiune cu clientii nostri conteaza, iar eforturile noastre se concentreaza pe a le oferi calatoriile visurilor lor.
💼 Spirit de echipa: In Aerotravel, suntem o echipa orientata catre colaborare si suport reciproc. Incurajam inovatia si gandirea creativa, pentru a rezolva provocarile de zi cu zi si de a ne dezvolta.
🌍 Cunoasterea si Experienta: Imbinam cunostintele solide despre destinatii si industria turismului cu experienta vasta in domeniu. Astfel, putem oferi clientilor nostri informatii precise si actualizate, adaptate nevoilor lor individuale.
🤝 Relatii solide: Construirea si mentinerea unor relatii solide cu partenerii nostri de calatorie (furnizori, companii aeriene, hoteluri, agentii locale etc.) este esentiala pentru a pune la diispozitie turistilor cele mai bune oferte si servicii.

Oportunitati de dezvoltare profesionala
La Aerotravel, stim ca angajatii reprezinta cea mai valoroasa resursa a companiei. Indiferent de departament, promovam un mediu de lucru stimulant si sustinem dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui membru al echipei noastre. Oferim formare si traininguri pentru a ne asigura ca toti angajatii nostri sunt in permanenta la curent cu cele mai recente modificari din industria calatoriilor si ca isi pot atinge potentialul maxim.

Atmosfera prietenoasa
La Aerotravel, ne bucuram de o cultura corporativa prietenoasa, unde comunicarea deschisa si respectul reciproc sunt fundamentale. Fiecare angajat aduce la masa perspective diferite si expertize variate, iar munca in echipa ne permite sa livram cele mai bune servicii turistilor.

Indragostiti de calatorie
Fiecare dintre noi are o pasiune pentru calatorii si cautam mereu sa impartasim aceasta pasiune cu clientii nostri. Facem tot posibilul sa le oferim experiente unice si de neuitat, personalizate in functie de dorintele si preferintele lor.

Daca esti in cautarea unei cariere captivante in domeniul turismului si vacantelor, te invitam sa faci parte din echipa noastra. Alatura-te Grupului Aerotravel si ajuta-ne sa cream amintiri de neuitat pentru clientii nostri in calatoriile lor prin intreaga lume!

Vrei sa lucrezi alaturi de noi?
Vrei sa lucrezi alaturi de noi?

Vezi locurile de munca disponibile in Grupul Aerotravel
- FabricaDeVacante, Aerotravel Corporate & MICE, CruiseHub, AeroVacante - 
Cere o oferta!