Celestyal Olympia

Itinerariu: Grecia, Turcia

 
de la
170
162
/ persoana, 3 nopti
 
CELESTYAL OLYMPIA
 
Elegantul si magnificul –  Olympia reflecta si celebreaza mostenirea, traditia si cultura greceasca si ofera ospitalitate calda mediteraneana. Are lounge-uri si restaurante insorite, luminoase si aerisite, cabine spatioase, doua piscine si o intindere generoasa de terasa din lemn de tec. Nava poarta numele locului din vestul Greciei, dedicat lui Zeus, unde s-au desfasurat Jocurile Olimpice antice. Considerata bijuteria din coroana flotei Celestyal, Olympia a suferit o renovare completa in 2016 si gazduieste maxim 1.664 de oaspeti la fiecare croaziera, ingrijita de un echipaj de putin peste 540 de persoane.
 
SUITE SI CABINE
Olympia are 694 de cabine si 30 de apartamente. 9 dintre acestea au balcoane private. Toate apartamentele si cabinele au baie privata, televizor si aer conditionat. Toate suitele au minibar.
 
RESTAURANTE
Optiunile de luat masa variaza de la Aura Grill sau Leda Buffet pentru mese informale pe puntea 9 si Restaurantul Aegean, care ofera preparate din bucataria mediteraneana si internationala. Va puteti bucura de homar si peste mediteranean la restaurantul de specialitate.
 
BARURI
Locurile pentru relaxare si intalnire includ Horizons Lounge and Bar situat in palnia navei, oferind o vedere de 360 de grade, barurile Thalassa sau Helios si Eclipse Lounge and Bar pe puntea sport.
 
DIVERTISMENT SI RELAXARE
Muses Lounge este locul perfect pentru a va relaxa si a va bucura de un spectacol de seara. Exista un stil diferit de spectacol in fiecare seara, de la dansuri traditionale grecesti pana la spectacole acrobatice. Daca va simtiti norocosi, puteti merge la cazinoul de la bord, unde veti gasi jocuri clasice precum Ruleta, Blackjack si Poker, impreuna cu cele mai noi aparate de slot in stil Vegas. Sau daca preferati un ritm putin mai lent, atunci de ce sa nu va relaxati in centrul spa de la bord. Bucurati-va de sauna, baie de aburi sau rasfatati-va cu unul dintre numeroasele tratamente pe care le oferim.
 
SERVICII LA BORD
La bordul dvs. Celestyal Cruise veti gasi fotografi profesionisti care sunt acolo pentru a va surprinde momentele speciale. 
 
CELESTYAL OLYMPIA – FACILITATI LA BORD
 
Baruri & Lounges
 Delicatese culinare
 Meniuri speeciale
Pachete bauturi
Restaurante                          
 Specialitati grecesti
 Meniuri speciale
Pachete bauturi
SPA & Sport
 Piscina interioara
 Piscina exterioara
 Sala de sport
 Spa 
 Activitati   
 Divertisment / Onboard services 
 Lectii de dans: Sirtaki,Kalamatianos si Ballos
 Cursuri de limba greaca 
 Clase de zumba
 Cazino
 Sesiuni de arta si mestesuguri
 Demonstratii de gatit
 
IA - CABINA INTERIOARA
IA - Cabinele interioare de pe puntea 2 si puntea 3 pot gazdui pana la 4 persoane: cu 2 paturi inferioare, 3,4 cusete, baie cu dus, aer conditionat, telefon , uscator de par, cutie de valori si televizor.
 
IB - CABINA INTERIOARA
IB - Cabinele interioare de pe puntea 3 (Hermes) si puntea 4 (Poseidon)  pot gazdui pana la 4 persoane: cu 2 paturi inferioare, 3,4 cusete, baie cu dus, aer conditionat , telefon, uscator de par, seif si TV.
 
IC - CABINA INTERIOARA
Cabinele interioare de pe puntea 5 si 6 pot gazdui pana la 2 persoane: cu 2 paturi inferioare, baie cu dus, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif si televizor. Dimensiunea si amenajarea pot varia in cadrul aceleiasi categorii de cabina.
 
XA – CABINA EXTERIOARA
XA – Cabinele exterioare de pe puntea 2 (Athena) si puntea 3 (Hermes) pot gazdui pana la 4 persoane cu 2 paturi inferioare, 3,4 cusete, baie cu dus, aer conditionat , telefon, uscator de par, cutie de valori, televizor si hublou.
 
XB – CABINA EXTERIOARA
Cabinele exterioare de pe puntea 3 si 4 pot gazdui pana la 4 persoane: cu 2 paturi inferioare,3,4 cusete, baie cu dus, aer conditionat, telefon, uscator de par, cutie de valori, televizor si o fereastra. Paturile de o persoana pot fi unite la cerere, 
 
XC – CABINA EXTERIOARA 
Cabinele exterioare de pe puntea 5, 6 si 7 pot gazdui pana la 2 persoane: cu 2 paturi inferioare, baie cu dus, aer conditionat, telefon, uscator de par, cutie de valori, televizor si o fereastra.
 
SJ – SUITA JUNIOR
SJ - Junior Suites de pe puntea 7 poate gazdui pana la 3 persoane: cu 2 paturi inferioare si 1 canapea extensibila, baie cu cada, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif, televizor, mini bar frigorific si fereastra.
 
SB- SUITA BALCON
Suitele cu balcon de pe puntea 9 pot gazdui pana la 3 persoane: cu 1 pat dublu si 1 canapea extensibila, baie cu cada, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif, TV, mini-bar frigorific si balcon.
 
SG - SUITA GRAND
Grand Suites de pe puntea 9 pot gazdui pana la 3 persoane: cu 1 pat dublu si 1 canapea extensibila, baie cu cada si dus, aer conditionat, telefon, uscator de par, seif, televizor, mini-bar frigorific si o camera mare cu balcon.
 
MEDITERANA DE EST - 3 nopti
Tarif standard de la 170€/pers
Tarif TARG TURISM ONLINE de la 162€/pers.
 
Date de imbarcare:
04, 11 Nov 2023
16, 23, 30 Mar 2024
02, 09, 16, 23 Nov 2024
 
Porturi de imbarcare: Kusadasi
Zi Port Sosire Plecare
1 Kusadasi   12:30
1 Patmos   21:00
2 Santorini 13:00 20:00
3 Atena 8:00 11:00
3 Mykonos 14:00 23:00
4 Kusadasi 7:00  
*Itinerariul poate suferi modificari.
- Cazare la bordul navei de croaziera in functie de tipul de cabina ales,
- Pensiune completa,
- Participarea la activitatile de la bordul navei de croaziera (piscine, jacuzzi),
- Pachet bauturi pe perioada meselor,
- Credit pentru excursii,
- Service charge-ul.
 
 

- Transportul cu avionul si transferul (se poate asigura optional la cerere),
- Servicii medicale la bord, articolele puse la vanzare in magazinele de la bord,
- Excursiile optionale la tarm,
- Accesul la centrul de infrumusetare si Spa (tratamente si servicii personalizate),
- Bauturile alcoolice si non alcoolice servite in afara meselor,
- Internetul,
- Asigurarea medicala,
- Taxele portuare 129 euro/pers

Conditii comercializare (raportate la data de imbarcare):
Conditii de rezervare Conditii de anulare
  • Avans 50% la inscriere
      ·     Diferenta cu pana la 45 de zile inainte de      imbarcare
· 89 – 30 de zile – penalizare 300 euro/ cabina · mai putin de 30 de zile – penalizare 100%
 

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cere o oferta!