Oferte City Break spre Amsterdam

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Amsterdam, capitala Olandei, a fost fondata la sfarsitul secolului al XII - lea, fiind astazi cel mai mare oras al tarii, un important centru financiar si cultural. Desi un oras neobisnuit are toate avantajele unuia mare: cultura, istorie, arta culinara, distractii, mijloace de transport, cafenele si restaurante.
Construit pe raul Amstel, pe 90 de insule unite prin 1.300 de poduri, deasupra a 100 km patrati de apa, Amsteram-ul este asemanat cu Venetia, insa o altfel de Venetie, mult mai cosmopolita, foarte relaxata si complet lipsita de prejudecati.
Oras al celebrului pictor Van Gogh, are casele aliniate de-a lungul canalelor care dateaza din secolele al XVII-lea si al XVIII-lea, si care sunt protejate astazi prin lege. Desi nu este un oras foarte mare, centrul cuprinde mai toate obiectivele turistice.
Inarmeaza-te cateva zile cu atitudine potrivita si alatura-te locuitorilor lui!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Top atractii turistice in Amsterdam

Rijksmuseum
Rijksmuseum
Este Muzeul National al Olandei, dedicat artei, aviatiei si istoriei. Fondat in 1800 la Haga, muzeul a fost mutat in 1808 la Amsterdam. 
Casa Memoriala Rembrandt
Casa Memoriala Rembrandt
Este casa unde Rembrandt a trait si a pictat o parte din viata sa. Artistul a locuit in aceasta casa in perioada 1639 -1656.
Muzeul Van Gogh
Muzeul Van Gogh
Acest muzeu adaposteste cea mai mare colectie de picturi ale lui Van Gogh si ale contemporanilor sai.
Muzeul Madame Tussauds
Muzeul Madame Tussauds
Similar celui din Londra, aici va puteti fotografia cu Marilyn Monroe, Arnold Schwarzenegger sau Oprah Winfrey. 

Experiente recomandate

Festivalul Luminilor
Festivalul Luminilor
O multime de artisti, atat olandezi, cat si internationali, isi prezinta creatiile prin fascicule de lumina spectaculoase in jurul istoricului Canal Ring, Raului Amstel si al altor puncte de reper. Instalatiile de lumini pot fi vazute dintr-o barca, in timpul unei plimbari la pas, ori de pe o bicicleta. Renumitele croaziere Water Color confera oricarui turist prilejul de a se bucura la maximum de operele de arta, regasindu-se in apropierea acestora. De asemenea, in completare, se desfasoara tururi ghidate si se extinde programul de activitati ce au loc in muzee, teatre, restaurante, magazine si in alte locuri din Amsterdam.
Festivalul de Flori Keukenhof
Festivalul de Flori Keukenhof
Este cel mai cunoscut festival al lalelelor din lume. Keukenhof se deschide numai timp de doua luni pe an, tocmai pentru a infatisa frumusetea si fragezimea lalelelor olandeze, zambilelor, freziilor, sofraneilor, narciselor si a multor altora. Varietatea plantelor si a culorilor este de-a dreptul coplesitoare – aproximativ 7 milioane de bulbi sunt plantati in aceste faimoase 32 de hectare de gradina. Unele dintre cele mai interesante si deosebite lalele se afla in pavilioanele interioare, unde puteti admira toate felurile si culorile de flori pe care vi le puteti imagina.  

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual 360° in Amsterdam, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Amsterdam, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
Prettige reis!

Cand sa calatoresti la Amsterdam?
Olanda are un climat bland, tipic Europei de Nord, similar cu cel al Marii Britanii. Drept urmare, verile in Amsterdam sunt in general calde, in timp ce iernile sunt reci, cu ploaie, vant si putina zapada. Precipitatii sunt inregistrate pe tot parcursul anului, primavara fiind sezonul cel mai uscat. Cei mai multi turisti prefera sa viziteze capitala Regatului Tarilor de Jos primavara sau vara, desi iarna creeaza o atmosfera plina de magie, cand canalele sunt luminate si toate puburile si restaurantele din oras sunt primitoare si calduroase.
 
Regimul climatic anual in Amsterdam
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Amsterdam si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Amsterdam, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
 
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 5°C 65mm
Februarie 5°C 50mm
Martie 9°C 52mm
Aprilie 12°C 46mm
Mai 16°C 52mm
Iunie 19°C 62mm
Iulie 21°C 77mm
August 21°C 90mm
Septembrie 18°C 84mm
Octombrie 14°C 91mm
Noiembrie 9°C 82mm
Decembrie 6°C 78mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!