Oferte City Break spre Bari

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Bari este un oras plin de istorie, dar care se lauda cu multi tineri veniti aici sa studieze, astfel ca aerul urban este asigurat de viata de noapte bogata si numeroasele activitati propuse. Chiar daca Italia are foarte multe orase care merita vizitate, nici Bari nu face exceptie, iar turistii romani care isi doresc sa descopere Universitatea uriasa, Casa Operei recent renovata sau cladirea Primariei, pot ajunge ajunge aici prin zboruri directe. De asemenea, Bari este al doilea cel mai mare oras din sudul Italiei, portul fiind legat de Grecia, Albania sau Croatia.
 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Centrul Vechi
Reteaua intortocheata de stradute inguste si alei fac ca Centrul Vechi din Bari sa fie foarte atragator, aici fiind regasite multe dintre cladirile istorice si biserici ale orasului, zona fiind un frumos exemplu al arhitecturii medievale.
Biserica Sfantul Nicolae
Despre aceasta catedrala se spune ca este locul de veci al Sfantului Nicolae, fiind construita in decurs de 100 de ani intre 1087 si 1197, dupa ce au fost aduse aici ramasitele sfantului din Myra (Turcia de astazi). Cladirea splendida este dominata de tavanul impunator din lemn. Pe 6 decembrie, in ziua celebrarii Sfantul Nicolae, biserica prinde viata prin festivalul religios, adunandu-se aici mii pelerini din toata lumea.
Alberobello
Trulli reprezinta un exemplu impresionant al unei tehnici antice de construire care provine inca din vremurile preistorice. Aceste constructii conice sunt ridicate fara mortar si dispun de un acoperis in forma de dom, iar satul Alberobello este localizat la iesirea din Bari, fiind o atractie importanta pentru cei pasionati de istorie. Chiar daca multe dintre aceste case nu mai sunt locuite de cativa ani, cladirile albe ciudate fac ca o excursie pana la Alberobello sa merite. Mai mult, acestea au fost incluse in patrimoniul UNESCO inca de la sfarsitul anilor ’90.

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual 360° in Bari, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Bari, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
Buon viaggio!

Cand sa calatoresti la Bari?
 
In Bari verile sunt calde, umede si uscate. Cerul este permanent senin. Pe de alta parte, iernile sunt lungi, reci, in bataia vantului si adesea innorat. 
 
Regimul climatic anual in Bari
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Bari si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Bari, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
 
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 12°C 66mm
Februarie 13°C 56mm
Martie 15°C 57mm
Aprilie 18°C 41mm
Mai 23°C 31mm
Iunie 27°C 20mm
Iulie 30°C 15mm
August 26°C 20mm
Septembrie 26°C 50mm
Octombrie 22°C 71mm
Noiembrie 17°C 79mm
Decembrie 14°C 66mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!