Oferte City Break spre Birmingham

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Birmingham, al doilea oras ca marime din Regatul Unit al Marii Britanii, este intr-o continua regenerare, reinnoire si constructie la scara larga. O biblioteca cu dotari de ultima generatie, un centru commercial stralucitor deasupra statiei New St (de asemenea, revitalizata) si cladiri victoriene restaurate ca la carte reprezinta initiative ale dezvoltarii permanente a orasului. In prezent se lucreaza la extinderea retelei de metrou, la care se adauga noi hoteluri, spatii comerciale si cladiri rezidentiale.
 
Ce vizitam?
Principalele obiective turistice din Birmingham sunt accesibile la pas, ori cu mijloacele de transport in comun.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Centrul Orasului
Centrul Orasului
Cele mai inalte cladiri sunt grupate in jurul Pietei Victoria, aflata in capatul vestic al New St. Totusi, dominanta este fatada Council House, construita intre 1974 si 1879. Arta publica include sfincsi moderni, o fantana marcata de prezenta unei figuri feminine, considerata o statuie dezaprobatoare a Reginei Victoria.
La Vest, Piata Centenarului este ocupata de arhitectura art-deco al Hall of Memory War Memorial si the International Convention Centre si Symphony Hall.  
Canalele Birmingham
Canalele Birmingham
In Epoca Industriala, Birmingham a fost un punct central, major in reteaua de canale engleze, astfel ca astazi orasul are mai multe mile de canale decat Venetia. Barci inguste plutesc inca in inima orasului.
Jewllery Quarter
Jewllery Quarter
Birmingham a fost un loc important pentru bijutieri si iubitorii de bijuterii, din momentul in care Charles al II-lea a simtit gustul acestora in Franta secolului al XVII-lea. Cartierul de Bijuterii inca produce aproximativ 40% din totalul fabricat in Marea Britanie.  
Unde mancam?
Balti
Triunghiul Balti din Birmingham, aflat la 2 mile sud-est de centrul orasului, este format din Ladypool Rd, Stoney Lane si Stratford Rd. Restaurantele de aici servesc balti, un fel de mancare cu curry, de inspiratie pakistaneza, dar si lassi, shake-uri de iaurt.
 
Unde facem cumparaturi?
Pietete pline de viata ce vand alimente mereu proaspete, haine ieftine in incinta pietonala din jurul centrului comercial Bullring, ce gazduieste cladirea Selfridges. Alt mall mare este Grand Central Birmingham.
 
Alte activitati si atractii turistice
Muzica live
Arena Birmingham, la nord de Brindley Pl si The National Exhibition Centre Genting Arena (situat chiar langa Aeroportul Birmingham) gazduiesc stadioane de oameni iubitori de muzica rock si pop.
Sport
Birmingham are trei cluburi de fotbal Birmingham City Football Club, West Bromwich Albion si Aston Villa Football Club.

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual la pas in Birmingham, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Birmingham, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
Have a safe trip!

Cand sa calatoresti la Birmingham?
Luna Ianuarie este una dintre cele mai reci si ploioase luni din an. O alta luna cu adevarat umeda este Aprilie - de unde provine sintagma engleza obisnuita „April Showers”. Lunile cu cele mai putine raze de soare sunt Noiembrie, Decembrie si Ianuarie. Sezonul de vara are loc intre lunile Iunie si Septembrie, cele mai calduroase luni fiind Iulie si August. Totusi, verile britanice pot fi imprevizibile – nu uitati sa adaugati in bagaj crema de soare, alaturi de umbrela!
 
Regimul climatic anual in Birmingham
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Birmingham si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Birmingham, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
 
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 6°C 67mm
Februarie 7°C 48mm
Martie 9°C 52mm
Aprilie 12°C 56mm
Mai 16°C 61mm
Iunie 19°C 58mm
Iulie 20°C 58mm
August 20°C 67mm
Septembrie 17°C 61mm
Octombrie 13°C 69mm
Noiembrie 9°C 67mm
Decembrie 7°C 71mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!