Top 10 motive sa alegi Budapesta

City Break Budapesta

 

Cand vine vorba despre capitala Ungariei, realizarea unui top al celor mai frumoase atractii turistice, fie ele arhitecturale, culinare sau artistice, devine o munca dificila. Totusi, am incercat sa sintetizam locurile care nu trebuie ratate de niciun vizitator.

Cladirea Parlamentului si Piata Kossuth din jurul acesteia este o emblema a orasului. Lasati-va fermecati de cladire si de spectacolul schimbarii garzilor. Daca ajungeti la momentul oportun, ati putea vedea chiar fanfara cantand.

Széchenyi Lánchíd sau Podul cu Lanturi reprezinta un monument istoric maghiar si un simbol al unitatii orasului, la fel ca toate podurile locale ce leaga zonele Pest si Buda ale Dunarii. Sa nu ratati statuile leilor de la baza podului!

Piata Eroilor (Hősök tere) constituie o dovada a trecutului maghiar si formeaza o zona intinsa, favorita skateboarder-ilor locali. Totodata, piata este un sediu al culturii, imbratisat de doua muzee de renume international.

Bulevardul Andrássy se intinde in centrul orasului si cuprinde numeroase atractii: buticuri cu branduri de renume international, expozitii pentru tineri designeri maghiari, arhitectura spectaculoasa si un muzeu de vizitat.

Teatrul National si Müpa (Palatul Artelor) sunt exemplele perfecte pentru modul in care modernul si trecutul bogat al orasului se imbina in armonie. Va puteti relaxa in parc, sa admirati peisajul de pe malul Dunarii, ori sa participati la concerte intr-o acustica perfecta.

Piata Vásárcsarnok ofera o gama larga de fructe, legume, produse din carne si specialitati locale. Acest loc trebuie sa fie unul dintre reperele calatoriei voastre: achizitionati suveniruri si, bineinteles, o sticla de vin maghiar.

Duna Corso, aflat in centrul orasului, reprezinta un spatiu care concentreaza tot ceea ce acest oras are de oferit: aer proaspat de rau, cladiri magnifice, restaurante remarcabile si locuri ideale pentru fotografii.

E timpul pentru un bilet castigator! Tamvaiul numarul 2 va va face un tur pitoresc in centrul minunatei capitale, oferindu-va priveliste spre castel, podurile de peste Dunare si multe alte puncte pe care sigur veti vrea sa le cautati pe harta mai tarziu. 

 

Te-am convins? Rezerva o calatorie si bucura-te de tot ce are de oferit Budapesta!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter permanent.

Packages title Packages subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!