Vara in Budapesta

City Break Budapesta

 

Tot timpul pe fuga, ati avea nevoie de ceva timp sa va bucurati pe deplin de o calatorie. Budapesta este locul perfect pentru a experimenta complexitatile unei capitale europene.

Reteaua extinsa de metrou (Budapesti metró) reprezinta principalul mijloc de deplasare urbana. Mereu inovatoare, Budapesta a fost al doilea oras din Europa, dupa Londra, care a deschis reteaua subterana. Statiile si tunelurile abunda in mister si legende, care mai de care mai interesante. Puteti alege un tur ghidat si sa le aflati in cele mai mici detalii.

Plimbarea pe Duna Corso, o zona de promenada pe partea Pest, in centrul orasului, are multe de oferit. Aria face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO si constituie unul dintre reperele notabile ale orasului, alaturi de elementele arhitecturale pe care le gazduieste.

Daca sunteti  pregatiti pentru o alta plimbare de-a lungul Dunarii, va puteti indrepta spre Teatrul National si Müpa, Palatul Artelor. Aceasta portiune de mal al raului este foarte linistita si ofera o priveliste deosebita.

Városliget este locul preferat de catre oricine doreste o plimbare relaxanta. Pasarile ciripesc, oamenii fac picnicuri, in timp ce intreaga zona verde este impanzita de flori. Intr-o asa atmosfera, mai ales in sezonul cald, puteti uita ca va aflati chiar in mijlocul unui oras european.

Pe dealurile si in padurea din jurul orasului sunt organizate excursii, atat pentru turistii competitivi, cat si pentru cei care se bucura de o plimbare in natura. Drumetiile sunt impartite pe sectiuni, astfel ca puteti alege distanta. Poate fi chiar o provocare plina de distractie pentru intreaga familie, pentru adulti si copii deopotriva.

Füvészkert este o bijuterie urbana, o gradina botanica care se ascunde in mijlocul capitalei Ungariei. Locul ideal pentru a afla informatii despre mii de soiuri de plante, in perioada de glorie gazduia peste 12.000 de specii. Puteti explora pe cont propriu folosind o aplicatie mobila, ori puteti opta pentru un tur ghidat.

 

Te-am convins? Rezerva o calatorie si alege sa iti tragi sufletul in Relaxanta Budapesta!

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Cerere oferta

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Packages title Packages subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!