City Break Cluj Napoca Bologna

Ce poti face intr-un city break in Bologna, Italia

Mergand la nord de Apenini, pana spre fertila Vale Po, Emilia-Romagna se mandreste cu unii dintre cei mai ospitalieri italieni, unul dintre cele mai roditoare pamanturi, unele dintre cele mai rapide autoturisme (Ferrari, Ducati, Maserati si Lamborghini isi au originea aici) si unele dintre cele mai gustoase feluri de mancare. Din Antichitate, zonele verzi ale Vaii Po au semanat suficiente bogatii pentru a asigura hrana unei intreagi natii si a finanta o intreaga linie de productie: masini de lux, case regale, locasuri de cult romane, asezari urbane prospere si o mostenire culturala gigantica (Verdi, Pavarotti si multi altii).

Puteti manca asemeni unui imparat roman aici, in locul nasterii pentru tagliatelle al ragu, paste cappellacci umplute cu dovleac, prosciutto de Parma, otet balsamic si parmigiano reggiano. Si apoi exista comoara ascunsa a zonei Emilia-Romagna, cu destinatii in general neglijate de turisti: Bologna vibranta cu porticuri deosebite, Revanna cu mozaicuri uimitoare, sclipitoarea Parma si orasul-frontiera roman, transformat de altfel in resort, Rimini.

Oriunde alegi sa ajungi, vei fi primit cu o caldura si o familiaritate specifica. De aceea, propunerea noastra este sa luati contact cu cat mai multe dintre punctele principale ale acestei minunate Emilia-Romagna; astfel, Bologna intervine ca adapost pentru calatoria dumneavoastra, atat datorita asezarii, cat si a prezentei impunatoare.

BOX 43
Cere o oferta!