City Break Cluj Napoca Catania

Ce poti face intr-un city break in Catania, Italia

Sicilia, cea mai mare insula din Mediterana, este imaginea „varfului de cizma” – conturul granitelor Italiei. Istoria sa bogata se reflecta in situri, asemeni Vaii Templelor, unde se afla ruinele a sapte temple monumentale in stil arhitectural doric. De asemenea, este binecunoscut faptul ca pe marginea estica a Siciliei se afla Muntele Etna, unul dintre cei mai inalti vulcani activi din Europa.

Catania merita din plin o zi intreaga din perioada calatoriei tale. Chiar prima! Etna domina peisajul, devenind o prezenta pregnanta in vietile si obisnuintele localnicilor. Acest vulcan activ si orasul se afla in stransa legatura.

Catania isi are locul in mijlocul plin de verdeata completat de imprejurimi, deschizandu-se spre mare. Isi intampina turistii cu piete mari, drumuri largi si arhitectura specifica, in stilul baroc. Reminescentele istorice dovedesc culturile diverse care si-au lasat amprenta; oamenii au absorbit influentele multor conducatori, asemeni liniilor arhitectonice ale cladirilor, bisericile si monumentele.

BOX 43
Cere o oferta!