Oferte City Break spre Dublin

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Dublin a fost votata ca a patra destinatie europeana de city break din Europa dupa Londra, Paris si Roma si este una dintre cele mai prietenoase capitale din lume. Este un centru cultural major in Irlanda si este situat pe malurile raului Liffey.
Dublinul se mandeste cu restaurante excelente, monumente cu o instorie indelungata si o viata de noapte resunatoare. Catedrale si biserici impresionante, piete si case in stil georgian, castele si parcuri cu o istorie fascinanta se afla alaturi de centre comerciale moderne, care respira o arhitectura moderna. 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Dublin Castle
Situat in centrul istoric al orasului, castelul este utilizat in prezent pentru ceremonii speciale, expozitii si concerte. Sunt deschise pentru vizitatori apartamentele de stat – candva resedinta viceregilor. De asemenea, aici puteti vizita si un numar semnificativ de muzee, cum ar fi Galeria Chester Beatty.
Christ Church
Dateaza din secolul al XI - lea si este cea mai veche cladire din Dublin, fiind restaurata in secolul al XIX-lea. Puteti opta pentru un tur cu ghid in turnul Catedralei, in timpul caruia vi se va permite sa trageti si clopotele.
Guinness Storehouse
Se afla in centrul orasului Dublin si este unul dintre cele mai vizitate obiective din Dublin. Este gandit ca un muzeu interactiv, unde veti afla intreaga istorie a berii Guiness, pentru ca, ajunsi la ultimul nivel, sa o degustati in barul Gravity Bar, de la ultimul nivel, care va ofera o panorama superba asupra orasului Dublin.
Muzeul National de Istorie Naturala
A fost infiintat in anul 1857, iar in prezent colectiile sale numara peste doua milioane de specimene din intreaga lume. Este unul dintre cele mai interesante muzee atat pentru copii, cat si pentru adulti.
Alte obiective: Galeria Hugh Lane, Pacul Phoenix, Gradina Zoologica, Gradina Botanica, Galeria Nationala, Parcul Acvatic.
    
Unde mancam? 
The Church Gallery Restaurant (la intersectia strazilor Mary si Jervis, Dublin 1). Cladirea veche de 300 ani a fost tansformata in bar, restaurant si club de noapte. 
Restaurant Patrick Guilbaud (21 Upper Merrion Street, Dublin 2). Cunoscut de peste 33 de ani pentru bucataria irlandeza si internationala, este unul dintre cele mai bune restaurante din Irlanda. .
Old Mill Restaurant (14 Temple Bar, Dublin) este un restaurant deschis din 1980 si renumit pentru preparatele din peste si „steak-uri”. 
 
Alte restaurante cunoscute: Trocadero Restaurant, Victoria Chinese Restaurant, Thornton’s Restaurant, Gochi Japanese Bistro, Silks Restaurant, Bella Cuba.
 
Unde facem cumparaturi?
Cele mai multe magazine se gasesc la nordul raului Liffey, strada O’Connell si zona adiacenta. Strada O’Connell se ramifica in mai multe stradute, pe care se gaesc numeroase magazine. Pe strada Moore se afla o piata in aer liber, iar strada Abbey este cunoscuta pentru produsele traditionale manufacturate. Pe Strada Henry se afla lanturi de magazine si mall-uri, unul dintre acestea fiind Clery’s. 
 
Alte magazine: Liffey Valley Shopping Centre, Stillorgan Village Centre, Jervis Shopping Centre, Dun Laoghaire Shopping Centre, Omni Park Shopping Centre.
 
Ce evenimente au loc in Dublin?
Festivalul St. Patrick este cea mai mare petrecere din Irlanda cu parade, focuri de artificii, concerte in strada si dans. Sfantul Partrick este patronul spiritual al tarii. Perioada: 16 – 18 martie, parada de St. Patrick fiind pe 17 martie.
Festivalul de moda are loc in septembrie. Peste 250 de restaurante, baruri si hoteluri gazduiesc acest festival. Perioada: 07-13 Septembrie.
Noaptea Culturii, care are loc in fiecare an pe 18 septembrie, este apreciat de iubitorii de frumos, care pot vizita gratuit peste 150 biserici, cladiri istorice, muzee si galerii. 

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual 360° in Dublin, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Dublin, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
Have a safe trip!

Cand sa calatoresti la Dublin?
Vremea din Dublin este perfecta din Iunie pana in August, iar luna Septembrie poate fi calda si insorita, propice activitatilor in aer liber. Din Noiembrie pana in Februarie temperaturile sunt scazute, insa nivelul de umiditate este scazut. 
 
Regimul climatic anual in Dublin
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Dublin si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Dublin, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
 
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 7°C 66mm
Februarie 8°C 51mm
Martie 9°C 51mm
Aprilie 12°C 49mm
Mai 15°C 58mm
Iunie 18°C 58mm
Iulie 19°C 67mm
August 19°C 77mm
Septembrie 17°C 65mm
Octombrie 13°C 75mm
Noiembrie 10°C 72mm
Decembrie 8°C 72mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!