Oferte City Break spre Frankfurt

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Frankfurt este unul dintre cele mai mari orase din Germania, fiind considerat centrul financiar si de afaceri al tarii. In ierarhia intinderii, Frankfurt se afla dupa Berlin, Hamburg, Munich si Koln. Orasul este cunoscut pentru orizontul sau modern, pentru includerea sediului central al Bancii Centrale Europene, a bursei Deutsche Börse si a numeroaselor companii germane cu specific financiar. De asemenea, gazduieste expozitii internationale, cum ar fi Salonul Auto, ori Targul de Carte de la Frankfurt. Situat pe Raul Main, la intersectia sistemului german Autobahn, este conectat la multe linii feroviare de mare viteza. In plus, mandrindu-se cu cel mai aglomerat aeroport din Germania, Frankfurt se dovedeste unul dintre cele mai importante noduri de transport din Europa. 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Biserica Sf. Paul
Aceasta a fost infiintata in 1789 ca fiind protestanta, iar in 1833 a devenit evanghelica si de atunci a fost considerata un simbol al miscarii democratice germane. La un moment dat aceasta gazduia prima adunare nationala a tarii, iar astazi vizitatorii pot descoperi aici mai multe despre istoria Germaniei.
Piata Romemberg
Piata a fost inca din Evul Mediu unul dintre cele mai importante puncte ale orasului, aici avand loc festivaluri si evenimente importante, iar astazi este cunoscuta si pentru faptul ca gazduieste cladirea Primariei, inca din anul 1405. In ciuda faptului ca aceasta este veche de mai bine de 600 de ani, cladirea este folosita in continuare, insa Romemberg mai este cunoscuta si pentru faimoasa piata de Craciun organizata in luna decembrie a fiecarui an.
Cartierul Hochst
Acesta este unul dintre cele mai vechi si mai interesante cartiere din Frankfurt, fiind la un moment dat un oras micut cu palate si ziduri defensive, pentru ca mai apoi, in 1928 sa fie anexat orasului. Mentionat pentru prima data in anul 790, Hochst este cunoscut pentru piata organizata in fiecare zi de marti, inca din 1335, dar si pentru cladirile unice, printre care si una dintre cele mai vechi biserici ale Germaniei, Sf. Iustin.
Catedrala Frankfurt
Construita intre secolele XIV si XV pe locul unei mici capele, astazi catedrala Frankfurt reprezinta un adevarat simbol al orasului, unde vizitatorii pot admira altarele in stil gotic, dar si operele de arta expuse in cadrul sau. Turnul acesteia a fost cea mai inalta structura a Germaniei pentru mai mult de 500 de ani, iar curiosii pot urca cele 325 de trepte pana in varf.

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual 360° in Frankfurt, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Frankfurt, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
Gute Reise!

Cand sa calatoresti la Frankfurt?
Cel mai bun moment pentru a vizita Frankfurt este din Aprilie si pana in Septembrie; atunci termometrele indica temperaturi blande, iar cerul senin pastreaza parcurile verzi.
In timpul anului, temperatura poate varia de la 1 la 30°C, rareori scazand sub pragul inghetului.
In zilele insorite de toamna, frunzele acopera orasul in auriu.
In Decembrie, Frankfurt gazduieste una dintre cele mai mari Piete de Craciun din Germania.
Alege un City Break in Martie, daca vrei sa profiti de tarifele reduse si numarul restrans de turisti. Chiar daca poate fi rece, iar norii pot acoperi cerul, pe scaunele teraselor gasesti paturi groase din lana.
Indiferent de anotimp, localnicii forfotesc dintr-o parte in alta a orasului.
 
Regimul climatic anual in Frankfurt
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Frankfurt si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Frankfurt, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
 
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 3°C 48mm
Februarie 5°C 40mm
Martie 10°C 42mm
Aprilie 15°C 41mm
Mai 19°C 55mm
Iunie 22°C 65mm
Iulie 24°C 68mm
August 23°C 66mm
Septembrie 20°C 51mm
Octombrie 13°C 55mm
Noiembrie 7°C 54mm
Decembrie 4°C 57mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!