Oferte City Break spre Glasgow

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Cel mai mare oras al Scotiei, Glasgow, este cunoscut pentru cultura si evenimentele organizate aici, dar si pentru ospitalitatea locuitorilor. Magazine, hoteluri, restaurante, muzee, galerii de arta, orasul se remarca prin arhitectura cladirilor, de la fatadele italiene ale palatelor, stilul art nouveau, arhitectura clasica greceasca cu motive romane sau stilul spaniol renascentist, toate sunt combinate si observate de-a lungul orasului. Vizitatorii se mai pot bucura de peste 90 de parcuri, viata de noapte intensa, peisaje si shopping de calitate, astfel ca Glasgow le are pe toate.
 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Catedrala Glasgow
Catedrala reprezinta una dintre primele structuri ale orasului, fiind un simbol al dezvoltarii sale si a fost dedicata sfantului Kentigern. Ridicata initial in anii 1100, catedrala Glasgow a fost largita substantial un secol mai tarziu si a ramas intacta chiar si in urma reformei protestante din 1560, pentru ca astazi sa reprezinte una dintre cele mai complete biserici medievale ale Scotiei.
Gradina Botanica
Amplasata in partea vestica a orasului, gradina botanica este una dintre cele mai vechi ale tarii si se remarca printr-o casa din sticla magnifica ce adaposteste cateva mii de specii de plante provenite din toate colturile lumii.
Cladirea Mackintosh
Aceasta a fost infiintata in special pentru a expune operele faimosului arhitect scotian Charles Rennie Mackintosh, iar aceasta reprezinta un obiectiv ce trebuie marcat pe itinerariile tuturor iubitorilor de arta care ajung in Glasgow.
Camerele de ceai Willow
Curiosii sunt intampinati aici de eleganta si splendoare, intr-o locatie creata sub indrumarea arhitectului Mackintosh in 1904, unde acestia au ocazia de a pasi intr-un spatiu fantastic si experimenta frumusetea art deco in timp ce savureaza un ceai. Bauturile sunt acompaniate de sandwich-uri gustoase si de cele mai dulci prajituri, reprezentand o modalitate ideala de relaxare, atat pentru turisti, cat si pentru localnici, departe de aglomeratia magazinelor si a strazilor principale.

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual 360° in Glasgow, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Glasgow, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
Have a safe trip!

Cand sa calatoresti la Glasgow?
Martie - August
Cea mai placuta perioada a anului pentru un city break la Glasgow este in lunile mai calde, de primavara si vara. Temeraturiile se incadreaza in confortul termic, iar zilele sunt lungi, oferind localnicilor dornici de soare pana la 15 ore de lumina. 
Septembrie - Februarie
Temperaturile de toamna scad, iar iarna tinde spre limita inghetului. Aceasta perioada se caracterizeaza prin zile scurte si intunecate, insa tarifele sunt reduse. Daca ajungeti aici in preajma sarbatorilor de iarna, va puteti bucura de pietele de Craciun din Glasgow.
 
Regimul climatic anual in Glasgow
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Glasgow si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Glasgow, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
 
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 5°C 94mm
Februarie 6°C 71mm
Martie 8°C 71mm
Aprilie 11°C 52mm
Mai 14°C 58mm
Iunie 17°C 62mm
Iulie 18°C 69mm
August 18°C 83mm
Septembrie 15°C 85mm
Octombrie 12°C 99mm
Noiembrie 8°C 97mm
Decembrie 6°C 97mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!