Oferte City Break spre Heraklion

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Capitala Cretei, Heraklion (sau Iraklion) este al cincilea cel mai mare oras al Greciei si centrul economic si administrativ al Insulei. In acelasi timp, gazduieste si obiectivele turistice ale Cretei - Muzeul Arheologic Heraklion si Palatul Knossos, ferestre fascinante spre trecutul antic al locului. Pe scurt, Heraklion inseamna: Oameni calzi, cafenele si restaurante primitoare, o atmosferă vibranta dupa apusul soarelui, faleza care te invita la plimbari lungi si cladiri din vremea cand Cristofor Columb a navigat pentru prima data.
 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Ce vizitam?

Principalele obiective turistice din Heraklion se afla in Orasul Istoric, inconjurate de malul marii si ziduri vechi. Multe dintre frumusetile arhitectonice sunt aliniate de-a lungul strazii principale, 25 August, ce imprejmuieste Piata Centrala si Plateia Venizelou. La est de aici, Korai duce catre Plateia Eleftherias, aflata in apropierea Muzeului Arheologic Heraklion.

Unde facem cumparaturi?

Heraklion are cateva locuri speciale pe strazile 25 August, Dedalou si HandakosPiata Centrala, pe langa multe altele, promite suveniruri pentru toate gusturile si bugetele. Strazile laterale si strada Kalokerinou au magazine care servesc nevoile locale.

Unde mancam?

In Heraklion veti gasi restaurante care se potrivesc tuturor gusturilor si bugetelor, de la taverne cu specialitati din peste, pana la bucatarie cosmopolita si cele mai gustoase preparate cretane. 

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual in Heraklion, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Heraklion, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
ευχάριστο ταξίδι!

Cand sa calatoresti la Heraklion?
Heraklion se bucura de un climat cald mediteranean. Vara poate pot fi atinse temperaturi ce depasesc confortul termic, cu multe ore de lumina. Majoritatea zilelor sunt senine. Exista si exceptii - brize sezoniere care reduc considerabil caldura in zielele cele mai fierbinti.
In timpul iernii, din Decembrie si pana in Februarie, temperaturile sunt scăzute, dar se pastreaza aproape de confortul termic, data fiind influenta Marii Egee. Precipitatiile sunt frecvente in timpul sezonului de iarna.
Punctul maxim al perioadei de vizitare turistica in Heraklion este situat intre lunile Iunie si Septembrie. Vremea se arata prietenoasa si deosebit de placuta, iar majoritatea zilelor sunt calde, cu adieri usoare de vant.
Unul dintre evenimentele organizate in Heraklion este Festivalul Anual de Arta, desfasurat de la inceputul lunii Iulie si pana la sfarsitul lunii Septembrie. Spectatorii se aduna pentru a partcipa la spectacole de muzica, spectacole de dans si reprezentari teatrale. 
 
Regimul climatic anual in Heraklion
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Heraklion si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Heraklion, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
 
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 15°C 93mm
Februarie 15°C 69mm
Martie 17°C 53mm
Aprilie 20°C 27mm
Mai 23°C 14mm
Iunie 27°C 3mm
Iulie 28°C 1mm
August 28°C 1mm
Septembrie 26°C 17mm
Octombrie 24°C 57mm
Noiembrie 20°C 58mm
Decembrie 17°C 85mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!