Oferte City Break spre Liverpool

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Locuitorii din Liverpool isi iubesc orasul. Timp de zeci de ani, acesta a fost atacat de tot felul de probleme si dificultati sociale, insa dragostea a rezistat, gasindu-si exprimarea in fotbal. Impresionanta mostenire culturala a orasului, care dateaza din timpurile in care Liverpool reprezenta cel de-al doilea oras ca importanta in Marea Britanie, este o sursa de mandrie justificata pentru asa-numitii Scousers (denumire data localnicilor dupa scouse, o tocana de carne cu cartofi si ceapa populara printre marinari).
 
Ce vizitam?
 
Albert Dock
Cea mai mare atractie turistica din Liverpool este Albert Dock, 2,75 hectare de apa inconjurate de coloane si depozite impresionante cu 5 etaje, ce alcatuiesc cea mai mare colecte de cladiri protejate din tara, fiind un sit al patrimoniului Mondial. Un program de reamenajare a adus portul la viata – muzee remarcabile (si o extensie a Galeriei Tate), precum si cateva restaurante si baruri de calitate.
 
 
Pier Head
Zona din nordul Albert Dock este cunoscuta sub numele de Pier Head, dupa un debarcader de piatra construit in anii 1760. Acesta constituie inca punctul de plecare pentru feriboturi pe Raul Mersey.
 
 
Muzeul din Liverpool este un punct arhitectural impresionant, insa fala locului este absorbita de trioul de cladiri edwardiene (stil neo-baroc), cunoscut sub numele de The Three Graces, format din: Port of Liverpool Building, Cunard Building si Royal Liver Building.
 
 
S-au despartit acum 50 de ani, doi membri au trecut spre nefiinta, insa The Beatles este inca o afacere puternica in Liverpool.
The Beatles Story este cel mai vizitat muzeu, dar daca doriti sa va apropiati cat mai mult de spiritul formatiei, recomandarea noastra este sa vizitati Mendips (National Trust), casa in care John a locuit cu matusa sa intre 1945 si 1963, dar si 20 Forthlin Road, unde se afla casa cu terasa in care a crescut Paul, disponibila vizitarii prin rezervarea unui loc in turul „The Beatles Childhood Homes Tour”.
 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual in Liverpool, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Liverpool, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
Have a safe trip!

Cand sa calatoresti la Liverpool?
Liverpool se caracterizeaza printr-o clima temperat maritima, unde verile sunt calde, iar iernile reci. Temperaturile nu ating valori extreme in niciun anotimp, astfel ca orasul ramane permanent deschis pentru vizitatorii din intreaga lume, cu certitudinea ca nimeni nu va ramane in camera de hotel din cauza conditiilor meteorologice. 
Lunile Iunie, Iulie si August alcatuiesc anotimpul vara, date fiind temperaturile ce raman in zona confortului termic. Din Septembrie pana in Noiembrie se instaleaza toamna, urmand apoi iarna, cu temperaturi peste limita inghetului ziua si sub aceasta limita in timpul noptii. Primavara vine cu raze de soare si o atmosfera primitoare. 
Precipitatiile se intind pe tot parcursul anului, astfel ca nu uitati pelerina de ploaie in city breakul la Liverpool. 
 
Regimul climatic anual in Liverpool
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Liverpool si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Liverpool, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
 
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 7°C 72mm
Februarie 7°C 53mm
Martie 10°C 54mm
Aprilie 12°C 51mm
Mai 16°C 61mm
Iunie 18°C 62mm
Iulie 20°C 65mm
August 20°C 73mm
Septembrie 17°C 75mm
Octombrie 14°C 82mm
Noiembrie 10°C 83mm
Decembrie 8°C 85mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Alege data de plecare si creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!