Oferte City Break spre Madrid

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Spania este o tara plina de viata traita in ritm de salsa, cat mai relaxant posibil si pe langa oamenii latini si frumosi la suflet. Cultura, istoria si plajele cu nisip fin, fac ca aceasta tara sa ocupe locul 3 in lume la numarul de turisti anual. Pentru iubitorii de arta, Spania este o destinatie ideala, iar odata mers acolo adictia se instaleaza iremediabil. Un alt motiv pentru care Spania reprezinta o destinatie ideala este clima prietenoasa si soarele care-i incalzeste coastele frumoase tot timpul anului.
Madrid este orasul care nu doarme niciodata, bogat in atractii culturale de la biserici, parcuri, muzee, galerii de arta si pana la o viata de noapte activa, toate menite a atrage pe turistii care au chiar si un buget limitat.
 
 
 
Ce vizitam?
Puteti vizita gratuit peste 15 atractii turistice printre care se numara: Casa de Lope de Vega, Piata El Rastro, celebrul Templul de Debod care gazduieste numeroase situri arheologice egiptene, Ermita de San Antonio dela Florida, unde se poate admira in intregime opera lui Francisco de Goya, biserica de San Jeronimo care dateaza inca din sec XVI, Muzeul Prado, Muzeul de Istorie, biserica de San Gines, muzeul San Isidro, celebrele gradini Campo del Moro, Muzeul in Aer Liber ce prezinta sculpturi abstracte ale unor artisti locali si nu numai,Biblioteca Nationala si Museo del Libro, Palatul de Longoria, Statia de metrou Chamberi care s-a pastrat inca din anii 1960 si in jurul careia s-a deschis un muzeu, parcul de Buen Retiro unde poate fi admirat si Palatul de Cristal construit din fier si sticla.
 

 

 
Alte atractii de top ale Madridului sunt si celebra Plaza Mayor unde are loc si tragul anula de Craciun, Piata San Miguel , Puerta del Sol sau Poarta Soarelui aflata in punctul zero al orasului, Palatul Cibeles unde se afla Consiliul Judetean al orasului, iar la etajele superioare se afla un loc public de vizioare ce ofera o panorama de 360 de grade asupra orasului, Palatul Regal unde cel mai fascinant moment este schimbarea garzii regale, moment ce nu trebuie ratat, Triunghiul de aur al artei-care reprezinta in totalitate galeria nationala de arta a intregii tari.  
 
 
Este posibil ca orasul care nu doarme niciodata sa se fi calmat un pic in ultimii ani. Cu toate acestea, chiar daca barurile se inchid un pic mai devreme puteti gasi in continuare o atmosfera de petrecere, in orice moment din zi si in toate situatiile.
Madrid nu este la fel de mare cum ar putea parea. Chiar in mijlocul orasului se afla Puerta del Sol - "kilometrul zero" de la care sunt masurate toate distantele. La vest si la sud de Sol sunt cele mai vechi zone ale orasului - Los din Austria, care contine Palatul Regal si piata istorica - Plaza Mayor. Zona triunghiulara care se formeaza la est si sud de Sol cu Plaza de Cibeles & Atocha Station este unul dintre cele mai animate cartiere din Madrid cu numeroase baruri si restaurante. La sud de Sol este Lavapis si la nord sunt cartierele Malasa si Chueca.
 
 
Unde facem cumparaturi?
Las Rozas Village - Treizeci de minute de centrul orasului Madrid, Las Rozas Village are mai mult de 100 de magazine cu branduri spaniole si internationale de lux.
 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual 360° in Madrid, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Madrid, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
¡Buen viaje!

 

Cand sa calatoresti la Madrid?
Madrid se afla sub un climat mediteranean, ceea ce duce la temperaturi scazute in timpul iernii si temperaturi ridicate in timpul verii. In lunile friguroase, temperaturile coboara sub limita inghetului, iar din Iunie si pana in August, temperaturile pot depasi 40 grade. Cu toate acestea, in timpul verii, Madrid se confrunta cu o explozie de turisti, fapt ce duce la tarife ridicate la cazare.
Date fiind extremele climatice, recomandarea noastra este sa calatoriti primavara sau toamna, cand ploile sporadice pot fi singurul impediment al unui city break in Madrid.  
 
Regimul climatic anual in Madrid
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Madrid si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Madrid, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 9°C 38mm
Februarie 11°C 39mm
Martie 15°C 37mm
Aprilie 18°C 45mm
Mai 21°C 43mm
Iunie 27°C 27mm
Iulie 31°C 11mm
August 30°C 10mm
Septembrie 25°C 28mm
Octombrie 19°C 54mm
Noiembrie 13°C 56mm
Decembrie 9°C 47mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Principalele orase de plecare

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!