Oferte City Break spre Munchen

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Munchen este capitala landului Bavaria si cel mai mare oras din regiune, fiind situat in chiar inima Europei.
Munchen este cel mai apreciata destinatie de excursie din Germania, datorita nenumaratelor lucruri de facut si de vazut. Fie ca este vorba de arhitectura, monumente istorice, evenimente, concerte si, bineinteles, mult-apreciatul Oktoberfest, Munchen este orasul in care veti descoperi si experimenta intotdeauna lucruri si senzatii placute.
Munchen este apreciat si de germani. Orasul imbina armonios dezvoltarea economica si standardul de viata ridicat cu oportunitatile variate de petrecere a timpului liber, o oferta culturala generoasa si un stil de viata interesant.
 
Ce vizitam?
Deutsches Museum este cel mai mare muzeu tehnico-stiintific din lume. Include aproximativ 50 de sectiuni, cu exponate din domenii distincte ale stiintei si tehnicii.
 
 
Galeria Lenbachhaus reprezinta cea mai buna alegere pentru cei indragostiti de pictura. Muzeul a fost deschis in anul 1929 in vila pictorului Franz von Lenbach, care fusese achizitionata de municipalitate. Aici se regasesc creatii ale pictorilor munchenezi (Jan Polack, Christoph Schwarz, Georges Desmarees), ale expresionistilor din Der Blaue Reiter (Wassily Kandinsky, Franz Marc, Paul Klee) si ale reprezentantilor Noului Obiectivism (Christian Schad and Rudolf Schlichter).
 
 
Gradina Englezeasca este un parc superb, de dimensiuni impresionante, care se intinde din centrul Munchenului pana spre limita nord-estica a orasului. A fost creat in 1789 de Sir Benjamin Thompson.
 
 
Muzeul BMW este locul unde cei pasionati de aceasta marca pot sa vada cele mai inedite modele, prototipuri si masini de epoca, dar pot sa si conduca, virtual ce-i drept, orice model isi doresc. Este localizat langa Olympiapark si a fost inaugurat in 1973.
 
 
Unde facem cumparaturi?
Cei interesati de shopping in Munchen opteaza cu precadere pentru zona pietonala din centrul vechi al orasului - Kaufingerstrasse, Neuhauser Strasse, Marienplatz. Aici veti gasi foarte multe magazine ale unor marci celebre, precum si magazine de suveniruri. Este bine sa retineti cateva dintre cele mai cunoscute nume de magazine, ca sa va puteti desena mai usor itinerariul: Angermaier, Bettenrid, Classic Outlet Munich, Eckerle, Funf Hofe, Galeria Kaufhof, OEZ - Olympia Shopping Centre.
 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual in Munchen, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Munchen, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
Gute Reise!

Cand sa calatoresti la Munchen?
Daca doriti sa evitati caldura si multimile coplesitoare de turisti, dar si frigul naprasnic din zilele de iarna, recomandarea noastra este sa vizitati Munchen in lunile Aprilie - Iunie si Septembrie - Octombrie. Cu toate acestea, atentie la Oktoberfest - daca nu doriti sa participati, este mai bine sa ocoliti inceputul lunii Octombrie. 
 
Regimul climatic anual in Munchen
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Munchen si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Munchen, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
 
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 2°C 50mm
Februarie 3°C 44mm
Martie 8°C 53mm
Aprilie 13°C 70mm
Mai 18°C 103mm
Iunie 21°C 123mm
Iulie 23°C 127mm
August 22°C 112mm
Septembrie 19°C 84mm
Octombrie 13°C 62mm
Noiembrie 6°C 56mm
Decembrie 2°C 54mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!