Oferte City Break spre Napoli

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Orasul Napoli desi pare un punct de tranzit pentru destinatii de vacanta mai renumite precum Sorrento, intreaga coasta Amalfi sau insulele Capri si Ischia, are farmecul si unicitatea lui prin cu multele stradute mici aglomerate si zgomotoase cu multe scutere, cu rufe agatate pe sarme intinse de pe un bloc pe altul chiar si pe strazi principale, cu multe trattorii si pizzerii aliniate pe Via dei Tribunali.
 
Ce vizitam?
 
 
Pentru o privire de ansamblu pe lista turistilor dornici de explorare se afla Castelul Sant Elmo de unde se vede orasul in toata splendoarea lui, cu Vezuviul pe fundal.
Cartierul Spaniol, un cartier cum nu intalnesti in fiecare zi a devenit un punct de reper de bifat atunci cand vizitezi orasul: rufele puse la uscat, locuintele cu usi ce dau direct in strada, scuterele care circula haotic completeaza cel mai mult peisajul.
 
 
De altfel plimbarile pe Via Toledo si Via dei Tribunali sunt de neratat, sunt renumite pentru multimile de restaurante, baruri si magazine. Neaparat trebuie incercate in zona inghetaza si Pizza Margherita.
 
 
Pe langa oras, turistii aleg sa viziteze si imprejurimile, pe lista de must see se enumera excursii de o zi pe Insulele Capri si Ischia, vizitarea orasului Pompei, o urcare pe vulcanul Vezuviu si vizitatea statiunilor turistice incepand cu Sorrento, continuand cu Positano, Amalfi si Salerno.
 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual in Napoli, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Napoli, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
Buon viaggio!

Cand sa calatoresti la Napoli?
Primavara, in special in lunile Aprilie si Mai si toamna, in special in Septembrie, temperatura si conditiile meteorologice sunt ideale. Din Iunie pana in August este sezonul turistic de varf, insa multe dintre restaurante si magazine se inchid la sfarsitul verii, dat fiind concediul localnicilor.
In timpul iernii, multimea turistilor scade simtitor, direct proportional cu tarifele unitatilor de cazare.
 
Regimul climatic anual in Napoli
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Napoli si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Napoli, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
 
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 10°C 80mm
Februarie 9°C 65mm
Martie 12°C 60mm
Aprilie 15°C 63mm
Mai 20°C 44mm
Iunie 24°C 31mm
Iulie 27°C 17mm
August 27°C 25mm
Septembrie 23°C 65mm
Octombrie 18°C 79mm
Noiembrie 14°C 107mm
Decembrie 11°C 90mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!