Neoficiala capitala a Coastei de Azur

City Break in Nisa

 

Coasta de Azur este una dintre cele mai stralucitoare destinatii de vacanta de pe continent. Contine briantele puncte turistice St. Tropez si Cannes, dar si numeroase peisaje idilice mai putin cunoscute. A atras de-a lungul timpului personaje celebre, artisti si actori, prin intermediul unor constructii somptuoase, a senzualitatii coastei, dar si a luminii unice in care se scalda.  

 

  

 

Un oras litoral, situat in centrul Europei, Nisa se bucura, in ultimii ani, de o evolutie spectaculoasa, atat de natura culturala, artistica, arhitecturala, cat si economica. Infloritoarea asezare se dovedeste creativa, dinamica, inovatoare, dovedind caracteristici demne de cele mai mari capitale europene.

Infrastructura orasului este de ultima generatie. De la aeroportul international, cel mai aglomerat din tara (dupa cele din Paris), pana la spatiile de cazare care combina servicii de calitate cu o capacitate generoasa.

Arhitectura se remarca prin stilul baroc si belle-epoque, intr-o atmosfera mediteraneana si culori calde. Strazile inguste confera spatiul ideal pentru plimbari lungi, iar terasele, buticurile si magazinele infatiseaza popasurile unde linistea si relaxarea devin o necesitate.  

 

  

 

Specificul gastronimic se regaseste in rafinament, in felurile de mancare delicioase. Vinul Bellet, aroma delicata a uleiului de masline si arta culinara deosebita expusa in cele mai apreciate restaurante de pe Coasta de Azur reprezinta marci ale orasului Nisa.

 

 

 

 

Fie ca alegeti sa va bucurati de privelistea unui rasarit de soare reflectat in apele Marii Mediteranene, fie optati pentru scufundari, savurarea unei bauturi pe Cours Saleya, participarea la un spectacol la Opera de Nice, la teatru sau la muzeu, o seara la cazinou, fie o cina romantica la lumina lumanarilor, Nisa este cadrul unui sejur adecvat oricarui profil de turist – destinatia perfecta.

 

 

 

Destinatia ofertei este Nisa. Vacanta ideala este la un singur click distanta!

Pentru orice perioada si destinatie ati alege, sectiunea „City Breaks” din cadrul site-ului nostru va sta la dispozitie.

 

*Tariful „de la” include doua nopti de cazare si biletul de avion, intr-o anumita perioada a anului in curs. In functie de perioada de calatorie dorita si de hotelul ales, tariful se poate modifica.

*Tariful nu include intrarea la obiectivele turistice, oferta prezenta avand rolul de a inspira turistii in conturarea itinerariului de calatorie.

Note:

 

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile si poate suferi modificari;

La cerere, putem crea oferte similare, personalizate;

Plata integrala se va face in momentul rezervarii ferme;

Dupa emiterea actelor nu se permite anulare sau modificare;

Dupa emiterea documentelor, penalizarea este de 100%;

Cerere oferta


Cere o oferta!