Taramurile din „Game of Thrones”

Dublin

 
de la
 
323
/ pers./ 2 nopti, mic dejun inclus

„Game Of Thrones” este unul dintre cele mai cunoscute seriale din istoria televiziunii. De aceea, fiecare loc de filmare a devenit atractie turistica, bucurandu-se de imbunatatiri specifice: pastrarea studioului original de filmare, posibilitatea de a purta costume similare cu cele ale actorilor, practicarea tirului cu arcul si, bineinteles, sentimentul cat mai veridic pe care vi-l pot oferi imprejurimile.

Cele mai multe scene au fost filmate in nordul Irlandei, iar faptul pare ca nici nu mai are nevoie de argumente. Astfel, iata o prezentare succinta a cinci dintre elementele spatiale din „Game of Thrones”:

  

 

Glenariff - County Antrim, Irlanda de Nord

Glenariff este cunoscuta si sub numele de „Regina Vailor”, fiind considerata una dintre cele mai frumoase din Antrim. Locul a servit drept campul de lupta din asa numita „Vale Arryn”. Puteti cerceta imprejurimile pline de verdeata ale Parcului Forestier Glenariff (Ballymena) sau va puteti plimba de-a lungul potecilor intinse pe kilometri intregi.

 

 

 

 

 

 

Dunluce Castle- County Antrim, Irlanda de Nord

               Construit pe marginea unei stanci, remarcabilul Dunluce Castle poate fi vizitat doar prin trecerea unui pod ingust. Ruinele castelului din secolul al XVI-lea au reprezentat imaginea Casei Greyjoy. Unul dintre cele mai apreciate din Irlanda, castelul detine un centru de vizitare pentru turisti.

 

 

 

 

 

 

 

Pesterile din Cushendun- County Antrim, Irlanda de Nord

               Scena in care Melisandre da nastere unui copil in pestera de langa tabara lui Renly se desfasoara in Pesterile Cushendun, la periferia satului eponim. Acestea, acoperite in mare parte de muschi, s-au format acum peste 400 de milioane de ani in urma.

 

 

 

 

 

 

 

 

Parcul Forestier Tollymore, County Down, Irlanda de Nord

               Traseele Parcului Forestier Tollymore au constituit cadrul Padurii Bantuite din seria semnata HBO. Aflat la periferia orasului Newcastle, acest parc a luat forma unui portal de trecere- Umblatorii Albi au patruns in taramul oamenilor. Luati-le urma!

 

 

  

 

 

Audley’s Field and Castle: County Down, Northern Ireland

               Audley’s Field, cu distinctul sau castel din piatra, a aparut in trei sezoane ale serialului. Scena memorabila a avut loc in sezonul al doilea – Robb Stark se indreapta spre tabara si se intalneste cu Tallisa. In realitate, castelul din secolul al XVI-lea este proprietatea familiei Ward din Downpatrick, County Down. Opriti-va din strabatut vechile drumuri de acces si admirati-i arhitectura.

 

 

 

 

              

        Fabrica de vacanta este camaradul ideal de aventura!

 

Destinatia ofertei este Dublin. Un singur click, iar taramurile din „Game of Thrones” devin locul ideal al urmatoarei tale vacante!

Pentru orice perioada si destinatie ati alege, sectiunea „City Breaks” din cadrul site-ului nostru va sta la dispozitie.

 

*Tariful „de la” include doua nopti de cazare si biletul de avion, intr-o anumita perioada a anului in curs. In functie de perioada de calatorie dorita si de hotelul ales, tariful se poate modifica.

*Tariful nu include intrarea la obiectivele turistice, oferta prezenta avand rolul de a inspira turistii in conturarea itinerariului de calatorie.

Note:

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile si poate suferi modificari;

La cerere, putem crea oferte similare, personalizate;

Plata integrala se va face in momentul rezervarii ferme;

Dupa emiterea actelor nu se permite anulare sau modificare;

Dupa emiterea documentelor, penalizarea este de 100%;

Cerere oferta

Solicita oferta