Oferte City Break spre Tel Aviv

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Economia Israelului se afla intr-o continua dezvoltare, aspect influentat si de cele 3 milioane de turisti atrasi de capitala Tel Aviv in fiecare an. Acesta este locul ideal in care se poate experimenta o cultura unica, gastronomia inedita, in timp ce peisajele sunt unice. Numit adesea „Orasul care nu se opreste niciodata”, Tel Aviv isi intampina vizitatorii cu multe cafenele trendy, restaurante de lux, baruri cool, viata de noapte bogata, arhitectura grozava, plaje cu nisip alb si ape turcoaz.
 
Ce vizitam?
 
 
Piata de Arta
Piata de Arta Nachlat Binyamin este cea mai mare din Israel si marcheaza locul in care se pot gasi jucarii, picturi, obiecte din ceramica, fotografii si multe alte obiecte iudaice. De asemenea, acesta este spatiul potrivit unde se pot gasi suveniruri din Tel Aviv, fiecare dintre ele fiind confectionate hand made.
 

 

 
Plaja Tel Aviv
Unul dintre cele mai grozave aspecte ale capitalei israeliene este proximitatea catre Marea Mediterana, fapt care ofera sentimentul de deschidere regasit in alte orase mari ale lumii precum Miami sau Rio de Janeiro. Din aprilie si pana in septembrie, plajele atrag sute de mii de turisti, atat din tara, cat si din strainatate. Exista 8 plaje principale, fiecare dintre ele avand propriul public si caracter, precum plaja Ierusalim potrivita pentru tineri, Nordau pentru cei religiosi, Dog pentru iubitorii de animale sau Gordon & Frishman pentru turisti.
 
 
Piata Sarona
Ceea ce a fost colonie germana templiera in secolul al XIX-lea devine astazi unul dintre cele mai noi si active locuri din inima orasului Tel Aviv. Un complex care combina cultura, distractia si relaxarea prin magazine, restaurante, cafenele, spatii verzi, centre culturale sau locuri pentru spectacole, Piata Sarona cu siguranta nu trebuie ratata de catre cei care ajung aici, fiind extinsa pe o suprafata de 1.500 de metri patrati.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual 360° in Tel Aviv, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Tel Aviv, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
שתהיה לך נסיעה נעימה!

Cand sa calatoresti la Tel Aviv?
Tel Aviv se bucura de zile calde fara nori pe tot parcursul anului. Uneori, temperaturile pot deveni prea ridicate, iar precipitatiile sa lipseasca cu desavarsire. Recomandarea noastra este sa rezervati un city break la Tel Aviv primavara sau toamna, Mai si Septembrie, in afara sezonului turistic de varf. In aceste luni clima este blanda, primitoare, iar cerul preponderent senin. Incercati sa evitati perioada sarbatorilor religioase, cand aglomeratia si tarifele ridicate pot crea impedimente in calatoria voastra. 
 
Regimul climatic anual in Tel Aviv
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Tel Aviv si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Tel Aviv, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 17°C 135mm
Februarie 18°C 91mm
Martie 20°C 53mm
Aprilie 24°C 17mm
Mai 27°C 3mm
Iunie 29°C 0mm
Iulie 31°C 0mm
August 31°C 0mm
Septembrie 30°C 1mm
Octombrie 28°C 22mm
Noiembrie 24°C 69mm
Decembrie 20°C 122mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!