Oferte City Break spre Torino

Zbor si cazare din Bucuresti, Cluj Napoca, Timisoara si Iasi

 
Chiar daca Torino nu se lauda cu ruinele antice ale Romei, arta disponibila in Florenta, vederile din Cinque Terre sau vremea din Sicilia, orasul se remarca prin istoria bogata si frumusete, atragand turisti din toate colturile lumii. Aeroportul Torino este poarta deschisa catre oras, unde sunt oaspetii sunt primiti cu mancare grozava si vin de calitate, alaturi de parcuri, palate, cafenele si universitati emblematice ale Italiei.
 
Ce vizitam?
 
 
Muzeul Egiptean
Cu siguranta nu sunt multi cei care se gandesc sa admire antichitati egiptene in Torino, insa aici este gazduita cea mai grozava colectie in afara de cele din Cairo. Acest muzeu infiintat in 1824 a fost ideea regelui Carlo Felice, care a achizitionat peste 5.200 de artefacte proaspat excavate din Egipt, numarul fiind suplimentat ulterior in urma altor expeditii, iar astazi pot fi admirate diferite statui ale zeilor si faraonilor, de la Ramses al II-lea la Regele Tutankamon, alaturi de picturi, vesela, mumii si multe alte obiecte.
 
 
Porta Palatina
In apropierea catedralei orasului se regaseste Porta Palatina, singura din cele 4 porti initiale de pe vremea Imperiului Roman. Aceasta reprezinta una dintre cele mai bine pastrate porti romane din lume, se ridica pe inaltimea a trei etaje si este construita din caramida. In apropiere se afla si Teatrul Roman, care dateaza tot din secolul I i.H, insa doar o parte a acestuia este vizibila, restul fiind acoperit de palatele regale.
 
 
Piazza San Carlo
Torino este un oras cu piete frumoase si deosebite, insa nici una nu este la fel de iubita ca San Carlo, inconjurata de cladiri impresionante si delimitata la un capat de fatadele bisericilor San Carlo si Santa Cristina. Aici se regasesc unele dintre cele mai stilate magazine ale orasului si cafenele istorice, in timp ce inima pietei este marcata de statuia ducelui Emmanuel Philibert care a fost construita in 1838.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Formular cerere

Este nevoie de un acord privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

 
Tehnologia ne apropie de oameni si de locuri. Acum ne putem bucura de un tur virtual in Torino, preview al vacantei reale. Cateva imagini ale celor mai apreciate atractii, acompaniate de muzica locala te vor introduce in atmosfera de vacanta.
Pentru cateva minute chiar vei fi acolo!
 
Nu iti ramane decat sa rezervi un city break la Torino, iar apoi poti incepe sa iti faci bagajul.
Buon viaggio!

Cand sa calatoresti la Torino?
Torino are o clima subtropicala umeda, insa aproperea de munti provoaca variatii ale vremii. Spre deosebire de regiunile de coasta ale Italiei, iernile in Torino sunt reci si uscate, in timp ce verile sunt blande. In zona de campie poate fi mai cald decat in zona de deal, chiar daca ne referim la acelasi oras. Precipitatiile sunt frecvente toamna, iar in lunile de iarna se pot produce valuri dense de ceata. Recomandarea noastra este sa profitati de zilele de primavara in Torino, cand temperaturile incep sa urce in termometre, iar turistii abia incep sa populeze orasul.  
 
Regimul climatic anual in Torino
Daca vrei sa calatoresti intr-un City Break la Torino si vrei sa te asiguri ca vremea este cea mai potrivita, gasesti mai jos temperatura medie si nivelul de precipitatii pentru fiecare luna in Torino, astfel incat sejurul tau sa fie unul cat mai placut din punct de vedere al temperaturilor si riscul de ploaie sa fie unul redus.
Luna

Temperatura
medie

Cantitatea
de precipitatii
Ianuarie 1°C 128mm
Februarie 3°C 121mm
Martie 7°C 126mm
Aprilie 11°C 138mm
Mai 16°C 129mm
Iunie 20°C 109mm
Iulie 23°C 84mm
August 22°C 101mm
Septembrie 18°C 123mm
Octombrie 12°C 164mm
Noiembrie 6°C 179mm
Decembrie 2°C 137mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Packages title Packages subtitle
Creeaza propriul City Break
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Plecare
Destinatie
Cere o oferta!